Harry Potter
Saved Read later
Deel dit bericht

Harry Potter fans opgelet: er komt waarschijnlijk een nieuwe film, met originele cast!

Groot nieuws voor de fans van Harry Potter, er komt naar verluidt een nieuwe film, en de geruchten gaan dat de originele cast erin te zien zal zijn. Er is nog niets officieel bevestigd, maar de Britse kranten smullen van dit magische nieuws. Er zouden namelijk gesprekken gaande zijn over de verfilming van Harry Potter And The Cursed Child. Dit boek is op dit moment een theaterstuk, maar gaat dus naar het witte doek, als we afgaan op het beschikbare nieuws.

Harry Potter And The Cursed Child

Op dit moment is Harry Potter And The Cursed Child een theaterstuk dat te zien is in New York en Londen. We weten uiteraard dat de originele cast uit de Harry Potter-reeks niet op het podium staat, maar naar verluidt zal dit wel het geval zijn in de nieuwe film. Zoals we hierboven al beschreven is er nog niets officieel bevestigd, maar volgens de Britse krant The Sun staat de film hoogstwaarschijnlijk in de planning.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

De redacteuren van de Sun laten weten dat er wellicht twee films aan zitten te komen, met de originele cast. “De plannen hebben een tijd op een laag pitje gestaan omdat er veel aandacht ging naar de fantastic Beast-reeks. Vorig jaar verscheen het laatste deel van de trilogie, waardoor er nu tijd is vrijgekomen om te werken aan het Harry Potter And The Cursed Child-scenario” aldus zo laten de redacteuren weten in de krant.

Originele cast uit de Harry Potter-reeks

Het zou uiteraard geweldig zijn als de originele cast weer bij elkaar zou komen om deze films te doen. Ze waren 18 jaar toen de laatste Harry Potter film uitkwam, dus een fast forward in de tijd zou kunnen kloppen in het script. Iedereen zich bezighoudt met de Harry Potter franchise wil graag dan Daniel Radcliffe wederom in de rol van Harry Potter kruipt als er een nieuwe film wordt gemaakt. Dat zou dus zomaar kunnen gebeuren.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Er zijn gesprekken gaande over Harry Potter And The Cursed child, dat uit maar liefst twee films zal bestaan. Het is de bedoeling dat niet alleen Daniel Radcliffe, maar ook Rupert Grint en Emma Watson in de films te zien zullen zijn. Volgens Warner Bros Studios zit er ‘iets magisch’ aan te komen. Het trio is onlangs samengekomen in de studios in Leavesden, Engeland voor een reünie met andere acteurs uit de originele films, dus wie weet. We houden jullie op de hoogte.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.