Een persoonlijk kerstkaartje tijdens de coronapandemie kan wonderen doen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Een persoonlijk kerstkaartje tijdens de coronapandemie kan wonderen doen

De kans is groot dat we veel mensen die we graag zouden zien met kerst uiteindelijk toch niet kunnen zien. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de coronapandemie en de maatregelen die opgelegd worden. Maar ja, je wilt toch die personen een fijne kerst wensen op een leuke manier. Vooral voor mensen die zich een beetje eenzaam voelen tijdens deze crisis kan het wonderen doen om een persoonlijk kerstkaartje te ontvangen. Hoe pak je dat aan?

Gepersonaliseerd kerstkaartje

De leukste cadeaus blijven nog altijd de cadeaus die je zelf maakt, en dat geldt ook voor kerstkaarten. Nu kun je natuurlijk de kids lekker laten knutselen en deze naar opa en oma sturen. Dat zullen de kinderen hartstikke leuk vinden, en opa en oma uiteraard ook. Maar jouw collega's en vrienden zullen het ook leuk vinden om iets van jou te horen. We verwachten natuurlijk niet dat jij nu ook aan die tafel gaat zitten knutselen, vooral niet als je een lijst met mensen hebt die een kaartje verwachten. Bij Kaartje2go.nl kun je gemakkelijk online kerstkaarten maken met een personal touch.

Zelf een kerstkaart maken

Je hoeft echt geen computergenie te zijn om een persoonlijk kerstkaartje te maken. Alles wat je moet doen wordt uitgelegd tijdens het maken van het kaartje. Je moet natuurlijk wel even zelf een tekst verzinnen of een leuke foto uitkiezen. Wil je graag meerdere kaarten zodat je de lijst in één keer kan afwerken? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Des te meer kaartjes er besteld worden, des te goedkoper het zal zijn. Het is mogelijk om een gratis proefdruk te bestellen zodat je zelf eerst kunt zien hoe de ontvanger het te zien krijgt.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Extra mogelijkheden

Een persoonlijk kerstkaartje tijdens de coronapandemie kan wonderen doen 14

Zo'n kaartje op zich is natuurlijk al hartstikke leuk, maar er zijn ook extra mogelijkheden waardoor je het ontvangen van het kaartje nog gezelliger kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van gekleurde enveloppen? Zo'n witte envelop is ook maar zo gewoon. Met een rode of gouden envelop komt de ontvanger al gelijk in de kerstsfeer. Daarnaast kun je ook kiezen voor bijpassende sluitzegels en adresstickers voor op de envelop wanneer je een pakketje kaarten bestelt. Maar het allerleukste is natuurlijk om een kerstcadeautje met het kaartje mee te sturen, en dat is een mogelijkheid bij kaartje2go.

Zakelijke kerstkaarten

Als ondernemer kan het ook een leuk idee zijn om jouw zakelijke klanten, medewerkers of partners een kerstkaartje te sturen. Heb je maar een klein aantal mensen waar je een kaartje naar wilt sturen? Dan is het misschien leuk om hier ook een cadeau bij toe te voegen zoals een chocolade chunk, Jack Daniel's chocolade of een luxe Chardonnay. Bij zakelijke kerstkaarten heb je de mogelijkheid om jouw logo, tekst en foto op de kaart te zetten. Ze zijn beschikbaar in de vorm van nieuwjaarskaarten, kerstkaarten en als uitnodiging voor een borrel.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.