De leukste trends voor komende zomer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste trends voor komende zomer

Zon, zee en strand. Zijn dat ook de zaken waar je aan denkt als je het over de zomer hebt? Grote kans dat je dan komende zomer van een heerlijke vakantie in het buitenland gaat genieten.

Net zoals elk jaar kent ook deze zomer weer zijn eigen trends. Zo is het bijvoorbeeld een trend dat meer en meer mensen in eigen land op vakantie gaan. De corona pandemie heeft in ieder geval bij veel mensen hun ogen geopend; ons land heeft ook veel te bieden. Tijdens de komende zomervakantie kun je ook van onderstaande trends genieten.

Watersporten beoefenen

Op meerdere gebieden heeft de corona pandemie ogen doen open. Zo hebben veel mensen doorgekregen dat voldoende bewegen onwijs belangrijk is. Veel mensen hebben dan ook een (nieuwe) sport opgepakt. Relatief veel mensen hebben hierbij gekozen voor één van de vele watersporten.

Onder meer het suppen heeft een ongekende populariteit verkregen. Tijdens het suppen sta of zit je op een SUP board, waarna je je met een SUP peddel voortbeweegt. Dit is gezond, is leuk om te doen en is goed voor lichaam en geest.

De leukste trends voor komende zomer 17

TikTok

Een ware trend van de afgelopen jaren is TikTok. Miljoenen mensen wereldwijd maken leuke filmpjes en zetten deze op hun eigen TikTok account. Met een beetje geluk gaat zo’n video viraal, waarmee je veel mensen aan het lachen krijgt. De meeste video’s op TikTok hebben namelijk een positieve en vrolijke ondertoon.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Ook komende zomer is TikTok ongekend populair. Eerst maakten vooral jongeren gebruik van deze app, maar dat is door de jaren heen veranderd. Nu maken ook ouderen en veel bedrijven gebruik van deze app. Dat bedrijven zich ook op al dit social media kanaal roeren, is veelzeggend.

De leukste trends voor komende zomer 18

Fotoalbum maken

De huidige maatschappij gaat steeds verder op het gebied van digitalisering. Toch zijn er enkele zaken die niet gevoelig zijn voor deze digitalisering; dat is bijvoorbeeld een foto album. Het is een ware trend om van alle leuke zomerfoto’s een prachtig foto album te maken.

Heb je in de afgelopen jaren al voldoende foto albums gemaakt? Dan kun je er dit jaar voor kiezen om een foto kalender te maken. Zo’n kalender is super leuk om in je eigen huis op te hangen, maar is minstens net zo leuk om als cadeau te geven. Je weet dierbare personen hier ongetwijfeld erg mee te verrassen.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

De leukste trends voor komende zomer 19

Picknicken

In 2022 zijn de prijzen van veel producten door het dak heen geschoten. Dit is uiteraard ook het gevolg van de corona pandemie, maar komt uiteraard niemand goed uit. Mocht je bijvoorbeeld een liefhebber van terrassen zijn, ben je dit jaar behoorlijk duur uit.

Mede daarom kiezen heel veel mensen ervoor om te picknicken. Je weet hiermee de kosten een stuk lager te houden, terwijl picknicken in veel gevallen zelfs nog een stuk gezelliger is. Je geniet van het lekkere weer, je geniet van de mooie natuur om je heen en je geniet van het leukste gezelschap. Een picknick is een ware trend en is een garantie op veel plezier.

De leukste trends voor komende zomer 20

Vrolijke modekleuren

Zomertrends hebben – uiteraard – ook betrekking op de mode. In deze zomer valt vooral op dat veel mode items vrolijke kleuren hebben. Het leven was de laatste tijd al bedrukt genoeg, dus proberen mensen nu weer kleur in hun leven terug te brengen.

Ben je nog op zoek naar leuke zomerkleding? Voor zowel heren als voor dames is de kans groot dat je bij vrolijke mode items uitkomt. Mode items waar je direct een glimlach op je gezicht van krijgt!

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.