Auto leasen? Met dit unieke concept kan je hiermee geld verdienen! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Auto leasen? Met dit unieke concept kan je hiermee geld verdienen!

Een auto bezitten en onderhouden kan best duur zijn, maar er is nu een bedrijf om de hoek komen kijken die het allemaal een stuk goedkoper en makkelijker maakt! Dit is niet je alledaagse private lease maatschappij, en wij leggen jou graag uit hoe het unieke concept werkt.

Private lease & delen

Een private lease is heel iets anders dan een auto kopen, en toch lijkt het ontzettend veel op elkaar. Als puntje bij paaltje komt heb je bij allebei een auto tot jouw beschikking om te gaan en staan waar je wilt. Deze lease maatschappij is nog een stapje verder gegaan. Je kunt bij hun een auto leasen, en deze vervolgens ook delen met anderen om een zakcentje te verdienen. Gemiddeld verdienen verhuurders hier €350 per maand mee, daar kun je dus best wel leuke boodschappen van doen! Tevens heb je hiermee ook gelijk het leasebedrag van die maand terugverdiend als je het slim aanpakt.

Bekijk ook:
Theorie-examen oefenen met een online cursus: Hoe werkt het precies?

Keyless delen

De auto die jij geleased hebt kun je dus delen met anderen. Dit doe je via een app. De persoon die jouw auto wilt huren zal via de app moeten boeken, en dan moet jij nog goedkeuring geven. Nadat jij goedkeuring hebt gegeven kunnen zij de auto op de afgesproken datum ophalen zonder sleutel, ze ontgrendelen namelijk de auto via de app. Je hoeft dus niet heel de dag thuis te blijven voor een sleuteloverdracht.

Auto leasen

De vraag is natuurlijk waarom je überhaupt zou willen leasen in plaats van een auto kopen. Allereerst is het gewoon fijn om een auto te hebben zonder al het gedoe eromheen.Geen onverwachte garagerekeningen en geen verkoop als je zin hebt in een ander model. Ook hoef je niet maandenlang, misschien zelfs jarenlang, te sparen voor een auto. Het enige wat je nodig hebt is een vast inkomen. Uiteindelijk is private lease vaak goedkoper dan zelf een nieuwe auto kopen.

Bekijk ook:
Occasion op afbetaling kopen: De beste tips en adviezen

Hoe kies je een auto?

Welke auto je kiest hangt heel erg van jouw behoeften af. Als je alleen bent en gepensioneerd dan heb je niet per se een stationwagen nodig, maar het kan wel fijn zijn. Maar als je een groot gezin hebt dan moet je al gauw kijken naar een auto met 7 zitplaatsen. Verder is de persoonlijke smaak natuurlijk ook niet onbelangrijk. Een Fiat 500 private leasen is bijvoorbeeld interessant voor een jong stelletje die aan een gezin willen beginnen.

Natuurlijk moet je ook de vakantiedagen niet vergeten. Als je op vakantie gaat in een Ford Ka dan is de kans groot dat je niet alles in de auto kunt passen samen met de kinderen, of je moet heel weinig meenemen. Een grotere auto zoals de Ford Focus geeft je dan net iets meer ruimte om te ademen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.