WIRTZ Film: specialist in het vertellen van verhalen middels films 14
Saved Read later
Deel dit bericht

WIRTZ Film: specialist in het vertellen van verhalen middels films

Woorden zeggen meer dan beelden. Met een bedrijfsfilm is het bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijf van A tot Z te omschrijven. Een animatiefilm leent zich bijvoorbeeld ideaal voor het promoten van een dienst of product. Voor dergelijke films heeft WIRTZ Film alle kennis, specialisme en ervaring in huis.

Wat doet WIRTZ Film precies?

Bij WIRTZ Film kun je voor alle mogelijke films terecht. Men omschrijft dit zelf ook wel als ‘Impactvolle stories’. Zo heeft WIRTZ Film al impactvolle films gemaakt voor Unilever, Ministerie van Defensie en AEGON. Door de jaren heen is binnen WIRTZ Film vooral de focus op films komen te liggen.

Het gaat hierbij niet om films die in de bioscoop draaien. Nee, het gaat bijvoorbeeld om bedrijfsfilms, waarmee een bedrijf een krachtige boodschap over kan brengen. Een professionele bedrijfsvideo maken is vakwerk, maar daarvoor heeft WIRTZ Film alle expertise in eigen huis.

Dit geldt ook voor het maken van animatiefilms. Wil je voor je business een animatiefilm laten maken? De specialisten van WIRTZ Film horen graag je wensen aan, waarna hun creatieve brein volledige vrijheid krijgt. Zowel de bedrijfsvideo’s als de animatiefilms zijn van het hoogste niveau én zitten boordevol creativiteit.

Overige diensten van WIRTZ Film

In de afgelopen jaren hebben dit videobedrijf een fraaie groei door kunnen maken. Een groei die mede te danken is aan de samenwerking met grote bedrijven. Deze bedrijven kregen ook vraag naar bijkomende producten, waardoor WIRTZ Film haar dienstenpakket uitgebreid heeft:

  • Experience creëren. Voor bedrijven is het ideaal om een experience te creëren. Dit is bijvoorbeeld een fysieke ruimte waarin bezoekers kennis kunnen maken met het bedrijf, diensten of andere zaken. Het doel van WIRTZ Film is om een geweldige experience te creëren, waardoor een boodschap perfect overgebracht kan worden. De bezoeker heeft zelfs het idee dat hij/zij midden in het verhaal/de boodschap zelf staat.
  • Livestreams. WIRTZ Film is ook specialist op het gebied van livestreams. Deze partij heeft alle middelen en kennis in huis om de perfecte livestreams op te zetten. WIRTZ Film heeft veel ervaring met livestreams als met hybride streams. Op elke locatie is men hierdoor in staat om een perfecte livestream op te tuigen.
  • Social media video’s. Voor bedrijven is social media bijzonder interessant geworden. Het is voor hen een ideaal middel om in één keer veel mensen te bereiken. Bij WIRTZ Film kun je aankloppen voor een social media video. Een video waarin de kracht van je bedrijf op de best mogelijke manier via social media gedeeld wordt. De specialisten weten als geen ander waar een pakkende social media video aan moet voldoen.
Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Over het bedrijf WIRTZ

Verhalen stimuleren de eigen verbeelding. Dat is hetgeen waar ze bij WIRTZ overtuigd van zijn. Vanaf het eerste moment is dit bureau bezig om een krachtig en impactvol narratief te verstellen. Hiervoor combineert men 3 onmisbare elementen: beeld, beleving en geluid.

In de afgelopen jaren heeft WIRTZ meer dan 500 producties mogen maken. Dit heeft men gedaan voor grote bedrijven, zoals Redbull, Philips, KPN, De Belastingdienst en de Rijksoverheid. Deze lijst met namen geeft duidelijk aan dat WIRTZ één van de grotere bedrijven in de wereld van bedrijven- en animatiefilms is.

Zoals hierboven al omschreven, biedt men momenteel meerdere services aan. Op deze manier tracht WIRTZ om een totaalpakket van diensten aan te brengen. Juist dat is iets waar grote bedrijven, zoals bovenstaande bedrijven, naar op zoek zijn.

Het team van WIRTZ

Wie is nou verantwoordelijk voor de bedrijfs- en animatiefilms van WIRTZ? Dit is een groot team van specialisten. Dit loopt uiteen van creatieve producenten tot aan strategen. Het team van WIRTZ werkt feilloos samen, waardoor elke film van A tot Z klopt.

Bekijk ook:
Het verrassende leven van kerstpakketten leveranciers na december

Binnen het team valt vooral de diversiteit op. Elk individu brengt een bepaald specialisme met zich mee, waardoor WIRTZ een totaalpakket van diensten aan kan bieden. Deze diversiteit brengt ook de gewenste flexibiliteit met zich mee. Juist hierdoor is WIRTZ Film in staat om de grootste bedrijven van dienst te zijn.

Wil je meer weten over WIRTZ Film? Of wil je het portfolio van dit interessante bedrijf eens inzien? Bekijk op je gemakje de website van WIRTZ Film voor meer informatie.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.