Snellere processen in iedere organisatie 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Snellere processen in iedere organisatie

Je kent het wel, in je bedrijf zijn er veel processen aanwezig. Die processen hebben allemaal de nodige aandacht nodig en er moeten steeds zorgvuldig formulieren worden ingevoerd. Deze formulieren zorgen ervoor dat alles blijft lopen zoals het hoort, als iedereen ze tenminste naar behoren invult. Vaak zijn deze processen aanwezig in een fabriek en werken er heel veel verschillende mensen aan. Het wil dan nog wel eens misgaan. Gelukkig leven we tegenwoordig in een digitale wereld en is er een oplossing bedacht voor al die handmatige formulieren. Zo kunnen de werkprocessen sneller en efficiënter gedaan worden, zonder al dat handmatige werk om die formulieren in te vullen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

Digitale formulieren

De vervanging van de normale formulieren zijn de digitale formulieren. Deze formulieren zorgen dat nieuwe en bestaande processen efficiënt, foutloos en geautomatiseerd kunnen worden uitgevoerd. Je kunt zelf heel gemakkelijk digitaal een formulier ontwerpen en deze vervolgens aanbrengen in de bedrijfsprocessen. Je kunt ook een analyse maken om vervolgens alle resultaten die er behaald zijn te zien. Er zijn eindeloze mogelijkheden met deze nieuwe oplossing.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

Maken

Hoe werkt het dan om digitale formulieren aan te maken? Heel makkelijk, via de software van LeanForms. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke software, die eenvoudig in gebruik is. Zelfs wanneer je helemaal niks van ICT weet hoeft het maken van digitale formulieren geen enkel probleem te zijn. Je bepaalt zelf alle inhoud en kunt de inhoud ook weer aanpassen als het blijkt dat dit toch beter is. Bovendien kun je een training doen wanneer je gaat werken met LeanForms. Dit is een training om te starten, waarin je wegwijs wordt gemaakt in de digitale wereld. Er wordt in vijf makkelijke stappen alles uitgelegd en daarna kun je meteen zelf beginnen. Als eerste bepaal je het doel van het formulier en de workflow. Kijk welke acties er vereist zijn om tot een goede workflow te komen die passend is. Vervolgens vul je het formulier stap voor stap in. Je hebt daarna overzicht in het bedrijfsproces en je kunt de bestaande processen versnellen. Dat scheelt tijd.

Bekijk ook:
Zo krijg jij de perfecte respons op je direct mailing campagne!

Stappen

Om het te verduidelijken staan de vijf stappen hier ook voor je uitgelegd. De eerste stap is Think. Denk na over wat er in de digitale formulieren moet komen. Wat is de gewenste route die gebruikers moeten afleggen? Stap twee is vervolgens Build. Maak de formulieren en leg de route vast. Geef rechten aan de medewerkers die deze rechten nodig hebben. Zo kun je informatie op tijd doorgeven aan deze mensen. Stap drie is report. Stel de rapportsjablonen in en maak vervolgens een analyse. Stap vier is het testen van de formulieren, voordat je deze echt activeert. Als laatste kun je aan de slag, door de digitale formulieren echt te activeren. Veel succes!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.