Dé mobiliteitsoplossingen van de komende jaren 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dé mobiliteitsoplossingen van de komende jaren

Lang niet meer iedereen heeft een auto voor de deur staan. Meer en meer mensen kiezen voor een andere mobiliteitsvorm. Dit heeft niet alleen met de huidige lifestyle te maken, maar ook met de duurzaamheid. De duurzame mobiliteitsoplossingen hebben afgelopen tijd reeds flink aan terrein gewonnen.

De verbrandingsmotoren verdwijnen langzaamaan uit het straatbeeld. In plaats daarvan brengen veel merken elektrische auto’s uit. De accupakketten van deze elektrische auto’s worden steeds beter, waardoor de actieradius van de auto’s steeds groter wordt. Dat is voor veel zakelijke rijders een reden om voor een elektrische auto te kiezen.

Maar, een elektrische auto is niet de enige mobiliteitsoplossing. In de komende jaren kun je op zakelijk gebied uit de nodige duurzame mobiliteitsoplossingen kiezen.

Elektrische scooter of fiets

Woon je niet al te ver van je werk vandaan? Dan is het zonde om elke dag voor die paar kilometers de auto te pakken. In plaats daarvan kun je beter voor een elektrische scooter of fiets kiezen. Deze voertuigen stoten geen schadelijke gassen uit, waardoor dit een prima duurzame keuze is.

Bekijk ook:
Trendsetters in marketing: hoe blijf je relevant?

Bovendien kun je uit veel e-scooters en e-bikes kiezen. Daarbij heb je óók nog de keuze uit meerdere financieringsvormen. Het is bijvoorbeeld al mogelijk om een e-bike te huren of te leasen. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-bike of e-scooter te kopen.

Dé mobiliteitsoplossingen van de komende jaren 14

Deelauto’s

Bij auto’s draait het niet langer om het bezit, maar om het gebruik. Deze verandering is duidelijk zichtbaar in het huidige aanbod van auto’s. De showrooms gaan het – naar verwachting – steeds rustiger krijgen, aangezien meer en meer mensen voor deelauto’s kiezen.

De markt van deelauto’s is met een flinke opkomst bezig. Deze deelauto’s kun je met bijvoorbeeld een app openen/starten, waarbij je alleen voor de gereden kilometers betaalt. Onder aan de streep is dit relatief goedkoop én ook nog eens duurzaam. Dankzij de deelauto’s kunnen de hoeveelheid auto’s flink teruggebracht worden. En daarmee ook de hoeveelheid uitlaatgassen.

Elektrische auto’s

Wil je graag een auto op de oprit hebben staan? Dan is het tegenwoordig aan te raden om voor een elektrische auto te kiezen. De elektrische auto’s hebben de toekomst, worden in meer en meer soorten aangeboden en worden steeds beter. Dat laatste punt heeft met name betrekking op de accupakketten.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

Een elektrische auto is voor veel ondernemers en werkgevers perfect. De kosten worden relatief laag gehouden, het is de meest duurzame mobiliteitsoplossing en je straalt iets uit naar je klanten.

Wil je een elektrische auto zelf kopen? Dan moet je met een behoorlijke investering rekening houden. De aanschafprijzen voor deze auto’s liggen relatief hoog, waardoor leasen een betere optie is. Zakelijk elektrisch leasen brengt belangrijke voordelen met zich mee:

  • Perfecte duurzame mobiliteitsoplossing
  • Perfecte budgettering van de kosten
  • Geen onverwachte kosten; de onderhoud- en reparatiekosten zijn volledig gedekt

Veranderingen qua werkgedrag

Door de coronapandemie hebben we met flinke veranderingen te maken. Veel mensen kiezen er namelijk voor om enkele dagen per week vanuit huis te blijven werken.

Geldt dat ook voor jou? Heb je dan wel behoefte aan één van bovenstaande mobiliteitsoplossingen? Dit is iets wat van persoon tot persoon verschilt. Kijk daarom heel goed naar je eigen weekinvulling en naar je wensen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.