Op vakantie? Parkeer veilig bij Eindhoven Airport 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Op vakantie? Parkeer veilig bij Eindhoven Airport

Ga je binnenkort op vakantie? Dan bestaat er een steeds grotere kans dat je vliegt vanaf Eindhoven Airport. Het aantal bestemmingen waar je naartoe kan vanaf Eindhoven Airport is de afgelopen jaren namelijk uitgebreid. Vliegen vanaf Eindhoven Airport is bovendien vaak een stuk relaxter dan vliegen vanaf Schiphol. Luchthaven Schiphol heeft echter een eigen treinstation en is daarmee gemakkelijk bereikbaar, terwijl dit voor Eindhoven Airport niet geldt. Als je vliegt vanaf Eindhoven Airport, is het daarom verstandig om met de auto te gaan. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Zorgeloos op vakantie

Als het eindelijk tijd is om op vakantie te gaan, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen vertrekken. Je bent immers toe aan je welverdiende rust. Om ongestoord en goed voorbereid op vakantie te kunnen gaan, is het echter wel belangrijk om stil te staan bij een aantal zaken. Is er iemand die thuis een oogje in het zeil houdt wanneer jij er met je gezin tussenuit bent? Heb je een oppas geregeld voor de hond? Maar ook: waar parkeer je de auto? Gelukkig is dat laatste gemakkelijk opgelost.

Als je vliegt via de luchthaven van Eindhoven, is de kans groot dat je met de auto naar de airport gaat. Met de auto naar de airport brengt een hoop voordelen met zich mee, want het maakt je een stuk flexibeler dan wanneer je met het openbaar vervoer gaat. Daarnaast kan het voorkomen dat vluchten vroeg in de morgen of laat in de avond vertrekken en arriveren, wanneer bussen en treinen (nog) niet rijden. Met de auto heb je van dit probleem natuurlijk geen last. Bovendien is parkeren bij de luchthaven van Eindhoven gemakkelijk met de valet parking service van Eazzypark.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Valet parking Eindhoven Airport: hoe werkt dat?

Parkeren bij Eindhoven Airport kan zorgeloos en eenvoudig met de parkeerservice van Eazzypark. Maar hoe werkt het precies? Nog voor vertrek kun je gemakkelijk online je parkeerplaats reserveren. Als je eenmaal aankomt bij de luchthaven, heb je de keuze om gebruik te maken van twee services: de Shuttle Service en de Valet Service. Als je kiest voor de Shuttle Service, geef je je auto af bij Eazzypark en word je bij aankomst begeleid naar je auto. Kies je voor de Valet Service, dan kun je je auto recht voor de vertrek- en aankomsthal afgeven en bij aankomst weer ophalen. Ideaal natuurlijk! Bovendien wordt je auto geparkeerd op een streng beveiligde parkeerplaats. Zo kun je met een gerust hart op reis. 

Vlieg je binnenkort naar je vakantiebestemming via Eindhoven Airport en lijkt valet parking je een goede optie? Of wil je meer vragen over valet parking? Neem dan eens een kijkje op de website van Eazzypark.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.