Een klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Een klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona

Barcelona staat te boek als één van de mooiste steden van Spanje. Deze stad is niet alleen mooi, maar is ook gezellig en heeft veel te bieden. Dat laatste is onder meer aan de ligging te danken.

Dankzij de ligging van de stad kun je heerlijk op één van de stranden relaxen. Je komt hierbij lekker tot rust, terwijl je niet het idee hebt dat je in een miljoenenstad bent. Spreekt het je sowieso aan om jezelf even uit de drukte te halen? Dan kun je onderstaande activiteiten overwegen. Met deze activiteiten maak je het reizen naar Barcelona nog leuker en aangenamer.

Ga naar de Montjuïc Berg toe

Een klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona 18

Eén van de nog niet al te toeristische plekken in Barcelona is de Montjuïc Berg. Deze berg ligt net iets buiten de stad en is een lust voor het oog. Dit geldt voor de berg zelf, maar ook voor het uitzicht dat je vanaf deze berg hebt.

Om de top van de berg te behalen, kun je uit twee reismogelijkheden kiezen. Je kunt de berg wandelend beklimmen, maar dat is behoorlijk pittig. Een andere optie die je hebt, is om de berg met de kabelbaan op te gaan. Dit is al een uitdaging op zich, waardoor dit een leuk uitstapje is tijdens je verblijf in Barcelona.

Bekijk ook:
Icon of the Seas: een drijvend pretpark van 1 miljard dollar

Castelldefels of Sitges

Een klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona 19

Ben je na een paar dagen in Barcelona de drukte enigszins stad? Zak dan iets af naar de stad Castelldefels of Sitges. Deze twee steden zijn een stuk kleiner en rustiger, maar zijn eveneens prachtig gelegen. Met name in Sitges kun je een lang stuk op de boulevard wandelen, genieten van het fraaie uitzicht en genieten van de serene rust.

Palma de Mallorca of Ibiza

Een klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona 20

Verblijf je voor een langere tijd in Barcelona? Ga dan reizen met FTI naar Ibiza of Palma de Mallorca. Deze twee eilanden liggen niet heel ver van Barcelona af en zijn uiteraard niet met deze stad te vergelijken.

Op deze twee eilanden kun je echt even tot rust komen. Je geniet van een prachtige omgeving, van lekker weer en van zon, zee en strand. Wat wil je nog meer? Als je hier een paar dagen op verblijft, kun je je accu weer volledig opladen. Daarna kun je weer heerlijk van de gezellige stad Barcelona genieten.

Lloret de Mar

Een klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona 21

Ben je in je jongere jaren wel eens naar Lloret de Mar geweest? Hoe leuk zou het dan zijn als je weer eens terug naar deze stad toe kunt gaan? Tijdens je verblijf in Barcelona heb je deze mogelijkheid. Vanuit Barcelona is het slechts een uurtje rijden naar Lloret de Mar. Deze autotocht duurt niet al te lang en is bovendien super fraai. Je rijdt namelijk grotendeels langs de kust.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

Ga naar de fabriek van Estrella

Heb je altijd al eens willen weten hoe bier nou precies gebrouwen wordt? In de bierfabriek van Estrella kun je dit met je eigen ogen aanschouwen. Je kunt in deze fabriek een complete rondleiding krijgen, waarna je ook nog eens verschillende biertjes kunt proeven.

De fabriek van Estrella is gelegen in de buurt van het vliegveld van Barcelona. Officieel ligt de fabriek in het dorpje El Prat de Llobregat. Dit dorpje is erg rustig en is daardoor het tegenovergestelde van Barcelona. Ook daarom is dit een leuk klein uitstapje tijdens je bezoek in Barcelona.

Tijdens je verblijf in Barcelona kun je al met al alle kanten op kunt. Je kunt de drukte opzoeken, maar je kunt ook bewust de rust opzoeken. En je kunt zelfs de tocht naar één van de eilanden voor de kust van Spanje maken!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.