Wordt dit de nieuwe iPhone?

0 Shares

Als er een ding is waar Apple enorm goed in is, is dat wel het vasthouden aan tradities. Traditiegetrouw wordt ieder najaar, in september, een nieuwe baanbrekende iPhone onthuld. En ook ten tijde van het coronavirus zitten de mensen achter die iPhones niet stil. Sterker nog, de kans dat de iPhone 12  helemaal klaar is om geproduceerd te worden is vrij groot. Maar, vanwege het coronavirus gaat de nieuwe iPhone wel vertraging oplopen. Dit omdat toeleveranciers en fabrieken een flinke tijd hebben plat gelegen, en sommige zelfs nog steeds niet in werking zijn.

iPhone 12 Pro

Natuurlijk, wat een bijzondere naam. Het was natuurlijk wel te verwachten na de komst van de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max dat de volgende telefoon de iPhone 12 zou gaan worden. Wat dat betreft is er niet heel veel spannends. Hasan Kaymak maakte een video op YouTube waarop de nieuwe iPhone te zien zou zijn. En eerlijk is eerlijk. Hij ziet er best gaaf uit.

Mogelijke specificaties

Maar het blijft niet alleen bij een beetje design van deze fanboy. Ook zijn er al wat specificaties uitgelekt van de nieuwe iPhone. En daar valt niet heel veel in te verbeteren in de hedendaagse techniek.

Bekijk ook:
De voordelen van glasvezel

Zo zou de iPhone worden geleverd met een 30-watt snellader, zodat jouw iPhone snel weer helemaal opgeladen is. Daarnaast zal de nieuwe Wi-Fi chip de zesde generatie Wi-Fi ondersteunen. Snellere connecties thuis dus. En natuurlijk is dit toestel ook gewoon 5G ready. Voor de fans op het gebied van Augmented Reality heeft Apple ook een nieuwe sensor toegevoegd aan de telefoon, de LiDAR sensor. En laat die sensor nou eens ontzettend handig gaan zijn voor onder andere gaming en fotofilters.

Einde van het notch-tijdperk

Met de lancering van de iPhone X verdween de thuisknop van de iPhone. Hierdoor was ook Touch ID, het ontgrendelen van je telefoon met je vinger, verleden tijd. Maar er moest natuurlijk wel een ontzettend veilige ontgrendeling op de iPhone komen. Dankzij de notch in de iPhones die vanaf de iPhone X werden geproduceerd kon men met gezichtsherkenning de telefoon openen. Maar die notch is nu weg, hoe Apple dit verder gaat oplossen? We zullen het vast binnenkort weten. Het vermoeden is dat de gezichtsherkenning verder in het scherm is verwerkt.

Bekijk ook:
Internet gaat stuk om video met geheime magnetronfunctie

Fantastische kleuren

Standaard komen de iPhones in een klein aantal kleuren. Over het algemeen zijn zilver, space grey en rood de kleuren die Apple lanceert. Zo gek is dat natuurlijk nog niet. Maar naar verwachting komt er nu ook een lavendelblauwe iPhone en een groene iPhone bij. Daarnaast hoopt men dat er binnenkort ook een nieuwe rosé gouden variant van de iPhone uitkomt.

Speculeren tot we een ons wegen

Maar in hoeverre deze informatie daadwerkelijk kloppend is, valt niet te zeggen. Apple heeft hele strenge richtlijnen omtrent haar nieuwe producten. Dus of dit allemaal waar is of niet? Dat kunnen we je niet vertellen. Maar het is in ieder geval wel ontzettend gaaf. We gaan het dit najaar wel zien tijdens de officiële Keynote van Apple.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

303
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.