in

Selfie maken? Tegenwoordig maak je foto’s vanuit de ruimte!

Met deze app kan het!

Wil je graag een bijzonder familiekiekje maken? Er is een app op de markt waarmee je foto’s vanuit de ruimte kunt maken! Wanneer je precies op het juiste moment je selfie maakt heb je de selfie van zowel bovenaf als een Spelfie vanuit de ruimte.

Spelfie

De app, genaamd Spelfie, maakt gebruik van verschillende fotosatellieten die op 36.000 kilometer afstand een foto maken. Wanneer jij jouw selfie maakt op de genoemde tijd en aanwezig bent op de coördinaten die vermeld worden in de app, sta je dubbel op de foto!

Testfase

De app, welke afkomstig is uit Schotland, houdt zich op dit moment voornamelijk bezig met het in kaart brengen van grote sportwedstrijden en evenementen. Daarom is het op dit moment alleen mogelijk om op deze plekken een Spelfie te maken. Wel zullen er binnenkort meer satellieten gebruikt gaan worden. Uiteindelijk heeft dit als doel dat jij op iedere willekeurige locatie een Spelfie kunt maken!

Bekijk ook:
Vuilniswagens in de ruimte

Het duurt wel eventjes

Op dit moment is de dataoverdracht vanuit de ruimte nog vrij traag. Wanneer jij je selfie en Spelfie hebt gemaakt kan het tot een paar uur duren voordat je Spelfie naast je selfie verschijnt. In de toekomst wil het bedrijf dit aantal verlagen naar slechts een paar minuten.

Downloaden?

Wil je de app graag zelf gaan testen? Dat kan natuurlijk. De app is te downloaden voor zowel iOS als Android.

Bekijk ook:

Is dit opmerkelijk, boeiend of trending?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.