Geef je wielerprestaties allure met je eigen wielerkleding 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Geef je wielerprestaties allure met je eigen wielerkleding

Als wielrenner vind je het belangrijk dat je fiets van goede kwaliteit is en voldoet aan de eisen die je daaraan stelt. Datzelfde geldt voor de wielerkleding die je draagt, ook die moet in alle omstandigheden prettig zitten en licht aanvoelen. Om die reden kies je voor kleding die goed ademt, niet knelt en past bij de weersomstandigheden. Uiteraard mag het logo van je wielerclub of de naam van de sponsor daar ook niet op ontbreken. Maak het jezelf gemakkelijk en laat het ontwerp over aan het bedrijf dat ook je wielerkleding levert.

Een complete uitrusting voor zomer- en winterritten

Je wieleroutfit bestaat uit een shirt en een broek, maar daar zijn natuurlijk veel varianten op. In de zomer draag je het liefst een wielershirt met korte mouwen. De stof moet zowel vocht- als temperatuurregulerend zijn. In de winter komt een thermojas goed van pas, en een all season jas is ook altijd handig om bij de hand te hebben. In je collectie van broeken ontbreekt zowel de lange als de korte broek niet. Om met al deze verschillende modellen toch een uniforme outfit te houden, laat je je de wielerkleding ontwerpen in een stijl, met een logo op zowel de shirts en jassen als op de broeken.

Bekijk ook:
F1 van start: Waarom er dit jaar 3 keer op zaterdag wordt geracet

Steek het hele wielerteam in het nieuw

Heb je voor je wielerclub een nieuwe sponsor gevonden en wil je het logo van deze sponsor op je wielerkleding laten bedrukken? Als je de bedrukking aan een professioneel bedrijf overlaat, hoef je zelf niet na te denken over het ontwerp. Je kunt namelijk advies vragen over waar je het logo van je sponsor het beste kunt plaatsen. Zo weet je zeker dat de naam of het logo goed zichtbaar is en dus tot zijn recht komt. Als je toch het hele team in het nieuw steekt, geef de basis van de wielerkleding dan ook wat allure door de outfits af te stemmen op de clubkleuren, voor een professionele uitstraling.

Maak je wielerkleding persoonlijk en op maat

Met een ruime keuze uit verschillende soorten wielerkleding die je afstemt op het seizoen, ben je er vaak nog niet. Want wielerkleding moet natuurlijk prettig zitten en daarbij heeft iedere wielrenner zijn eigen voorkeuren. Daarbij maakt het niet uit of je in je vrije tijd voor je plezier fietst, onderdeel uitmaakt van een gelegenheidsteam van je werkgever of dat je aangesloten bent bij een amateurwielrenclub. Een persoonlijke outfit bestaat voor iedere wielrenner uit meer dan wielerkleding in de juiste kleuren en met een bepaald logo. De kleding moet de juiste maat hebben voor een perfecte pasvorm. Details als een lange of een korte rits, een extra ritszakje of flatlocks stiksels maken je gepersonaliseerde wielrenkleding helemaal compleet.

131

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.