Defqon.1 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Defqon.1

Stampen, hakken, plezier maken en van veel beats per minuut genieten. Dat is wat jaarlijks aan de orde van de dag is bij Defqon.1. Dit is door de jaren heen één van de beste Nederlandse dancefestivals geworden. Een festival dat inmiddels 4 dagen duurt en ontzettend veel te bieden heeft.

Bij Defqon.1 draait veel om hardstyle en hardcore. Jaarlijks komen de beste hardstyle- en hardcore artiesten naar Biddinghuizen toe om de hardste tracks te draaien. Bereid je maar voor op heel wat decibel en bijzonder veel beats per minuut. Al sinds de eerste editie, in 2003, is dit festival binnen mum van tijd uitverkocht. Wij begrijpen maar al te goed waarom.

Binnen Nederland is Defqon.1 tot een waar begrip uitgegroeid. Dit komt onder meer doordat de organisator, Q-Dance, een compleet merk rondom Defqon.1 opgebouwd heeft. Dit trekt niet alleen veel bezoekers aan, maar ook de beste artiesten. Voor artiesten is het een waar feestje om op Defqon.1 te draaien.

 

Meer info

Wil je optimaal genieten van dit festival? Dan is het verstandig om op de Defqon.1 camping te verblijven. Zeker als je meerdere dagen verblijft, is het hier op en top genieten. Je komt aan de broodnodige uurtjes slaap, terwijl je géén reistijd hebt. Jaarlijks overnachten zo’n 50.000 feestgangers op de Defqon.1 camping. Jaarlijks trekt dit festival ongeveer 65.000 mensen aan. 65.000 mensen die maar één ding willen: genieten van de hardste dansmuziek die er bestaat.

Adres

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Nederland

Wanneer

22 jun – 25 jun 2023
V.a. €88.95
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later
1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.