Met deze tips creëer jij een luxe sfeer in de badkamer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze tips creëer jij een luxe sfeer in de badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte in het huis. Het is een ruimte waar je jezelf kunt ontspannen en waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. Maak jezelf klaar voor een mooie dag of creëer een ontspanmomentje in bad of onder de douche na een lange drukke dag. Wil jij het ideale luxe gevoel ervaren? Kies voor het plaatsen van een luxe badkamer. Om daarnaast te zorgen voor een extra luxe sfeer in de ruimte, hebben we in dit artikel een aantal tips voor je opgesteld.

Zorg voor natuurlijke tinten en materialen

Natuurlijke tinten in de badkamer zijn helemaal de trend van 2023. Haal het buitenleven gerust naar binnen door natuurlijke groentinten te gebruiken in de badkamer. Kies voor terracotta plantenpotten en maak gebruik van houten materialen. Vind je daarnaast duurzaamheid een belangrijk thema? Het plaatsen van een tandenborstel gemaakt van bamboe en natuurlijke zeepjes geven een extra dimensie aan de ruimte. Is jouw favoriete shampoo verpakt in een luxe verpakking? Stop deze fles dan niet weg in een kast, maar creëer een mooie plek voor dit product. Zelfs zoiets kleins, kan zorgen voor de mooiste luxe details.

Bekijk ook:
Waarom de Segway Navimow i108e de slimste robotmaaier op de markt is

Leg luxe handdoeken neer

Gebruik je oude handdoeken om je mee af te drogen? Zorg voor mooie luxe handdoeken die mooi bij het interieur passen. Leg deze handdoeken op een mooie plek waar deze goed te zien zijn. Dit geeft niet alleen een luxe sfeer in de badkamer, het is ook nog eens een fijn gevoel om gebruik te maken van een luxe handdoek. Een paar goede handdoeken maken namelijk al veel verschil.

Kies voor een regendouche

Iets dat eigenlijk niet eens zoveel werk is, maar toch zorgt voor een mooie moderne sfeer; is het plaatsen van een regendouche. Waar de regendouche voorheen nogal prijzig was, is het nu een toegankelijke keuze. Je hoeft enkel de douchekop te vervangen en dit alleen al zorgt voor een prachtige moderne sfeer. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor de optimale douche-ervaring.

Plaats heerlijke geurstokjes

Niet alleen het uiterlijk van de badkamer is belangrijk, ook geur doet veel met een mens. Het zorgt er namelijk voor bepaalde associaties. Door heerlijke geurstokjes in de badkamer te plaatsen, zorg je ervoor dat je met plezier de badkamer binnen stapt. Er is namelijk niets fijner dan een ruimte die heerlijk ruikt.

Bekijk ook:
Je woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Dit zijn de nieuwste vloeren-trends

Creëer een rustige ruimte

Een badkamer is een typische ruimte waar je veel verschillende materialen wilt plaatsen. Misschien beschik je wel over allerlei verschillende soorten douchegels of heb je vijftig verschillende kleuren nagellak. Om de ruimte rustig te houden, is het goed om na te denken over de plek waar je de producten plaatst. Te veel verschillende kleuren in de badkamer kan zorgen voor een onrustige en rommelige sfeer. Kies ervoor om in plaats van vijftig verschillende soorten nagellak te tonen, jouw drie favoriete kleuren neer te zetten op een zichtbare plek. Dit geeft meer rust aan de ogen en zorgt uiteindelijk voor meer ontspanning.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.