woontrends najaar 2021
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de nieuwste woontrends voor het najaar van 2021

Nu het najaar alweer in zicht is, kunnen we langzaamaan gaan kijken naar de trends op het gebied van wonen. Want ja, ook dit najaar zijn er weer een aantal woontrends die je zou kunnen toepassen in jouw interieur. Benieuwd welke woontrends dit dan zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder, want wij zetten het in dit artikel voor je op een rijtje.

Meer groen in huis

Een woontrend van aankomend najaar is meer groen in huis. Dit zagen we de afgelopen tijd al in steeds meer interieurs, maar vooral dit najaar belooft het een echte trend te worden. Als we het hebben over meer groen in huis hebben we het niet alleen over het toevoegen van bloemen en planten aan jouw interieur, ook de kleur groen speelt gewoon een grote rol. Groene muren, groene meubels en groene accessoires: dit najaar kan het haast niet te gek. En we moeten toegeven: het is ook wel een heerlijk kleurtje voor het najaar. Je zou er dus best over kunnen nadenken om aankomende herfst en winter wat groen toe te voegen in jouw huis.

Bekijk ook:
De containerwoning het huis van de toekomst?

Groen in huis halen

Warm rood

Een kleur die we ook in de gaten moeten houden dit najaar, is warm rood. Deze kleur belooft namelijk een grote trend te worden in interieurs. En dat begrijpen wij maar al te goed, want warm rood kan jouw interieur helemaal klaarmaken voor het najaar. Warm rood in je interieur zorgt ervoor dat jouw interieur een soort winters, luxe uitstraling krijgt. Je zou kunnen denken aan het kopen van warm rode meubels, al kun je met warm rode woonaccessoires ook al een heel eind komen. Deze kleur is bovendien goed te matchen met andere kleuren.

Dit zijn de nieuwste woontrends voor het najaar van 2021 17

Ronde, natuurlijke vormen

Deze woontrend hoort ook zeker in dit rijtje thuis: de ronde en natuurlijke vormen. Zeg maar gedag tegen de rechthoekige vormen en strakke lijnen, want dit najaar zijn ronde, natuurlijke vormen helemaal hip. Het geeft jouw interieur een toffe uitstraling en bovendien kun je dit in jouw interieur veel laten terugkomen. Denk maar eens aan een mooie ronde tafel, sierkussens, vloerkleden en andere woonaccessoires.

Bekijk ook:
Dit zijn de behang trends van 2024

Dit zijn de nieuwste woontrends voor het najaar van 2021 18

Natuurlijke materialen

Deze woontrend is de afgelopen tijd al steeds populairder geworden en ook aankomend najaar is het weer een blijvertje: natuurlijke materialen. Het kan dus zeker een goed idee zijn om natuurlijke materialen wat vaker terug te laten komen in jouw interieur. Aan welke materialen je kunt denken? Denk aan bijvoorbeeld eens aan hout, jute en bamboe.

Dit zijn de nieuwste woontrends voor het najaar van 2021 19

Bruintinten

Zeg je het najaar, dan zeg je de kleur bruin. Bruintinten horen nu eenmaal bij het najaar, dus het is niet gek dat het ook dit najaar weer een enorme trend is op het gebied van wonen. Bruintinten kun je overal in je interieur laten terugkomen. Je muren, vloer, meubels of woonaccessoires: bruintinten kunnen in het najaar haast niet genoeg voorbijkomen!

Dit zijn de nieuwste woontrends voor het najaar van 2021 20

Bovenstaande woontrends kun je zeker in gedachten houden als jij jouw interieur herfst- en winterklaar wilt maken. Als jouw interieur wel wat vernieuwing kan gebruiken, kun je hier dus zeker mee aan de slag gaan!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.