Zo ervaar je nog meer plezier in de slaapkamer voor singles én stelletjes 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ervaar je nog meer plezier in de slaapkamer voor singles én stelletjes

Seks, en alles wat daarbij hoort, is een onderwerp waar je juist heel graag of absoluut niet over wil praten. Een tussenweg is er niet. Toch willen we het er even over hebben. Veel mensen zitten namelijk in hetzelfde patroon vast waardoor zij eigenlijk heel veel plezier in de slaapkamer missen. Wist je bijvoorbeeld dat er ontzettend veel manieren zijn voor de man om zichzelf te vermaken buiten zijn hand om? En dat je als stelletje ook veel kan ontdekken met het gebruik van erotiek accessoires?

Mannelijke lichaam

Het is een fabeltje dat mannen minder gebieden op hun lichaam hebben waar zij door aanraking opgewonden van kunnen worden. De eikel mag dan wel minder zenuwuiteinden hebben dan de clitoris, maar er zijn genoeg trucjes die je kunt toepassen, en ook genoeg andere plekken waar een man het lekker kan vinden om aangeraakt te worden. Het is natuurlijk aan jouzelf, of jullie zelf, om dit uit te vogelen. Wees in ieder geval niet bang om heel het lichaam te ontdekken!

Plezier voor één

Er wordt ook vaak gezegd dat vrouwen een hele voorraad aan speeltjes hebben, en de man het maar moet doen met zijn hand. Daar is gewoon glad niets van waar! Er zijn verschillende masturbators beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een simpele cirkel, maar ook een vagina, een mond, het bekkengebied van de vrouw in verschillende standjes, je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is wel te koop. En er zijn nog veel meer van dat soort speeltjes beschikbaar wat dat betreft.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Plezier voor twee

Zo ervaar je nog meer plezier in de slaapkamer voor singles én stelletjes 14

Speeltjes voor mannen zijn ook beschikbaar voor met zijn tweeën. Je weet wel van die vrouwen, die steeds maar smeken om dieper en dieper te gaan… Daar is nu ook een oplossing voor, namelijk de penis sleeve. Deze sleeve schuif je over je eigen penis heen waardoor hij langer, en soms ook dikker wordt. Natuurlijk blijf jij er als manzijnde gewoon nog alles van voelen, dus is het voor jullie beiden plezierig.

Mannen kunnen er echter ook van houden om gepenetreerd te worden, al hoor je ze dit niet gauw toegeven in het openbaar. Dit heeft echter een logische verklaring. Bij mannen zit de G-spot namelijk in de anus. Het is dus helemaal niet zo gek om daar als manzijnde van te genieten! Voel jij je meer op je gemak nu je dit weet? Stel dan eens aan jouw partner voor om dit te proberen. Nee heb je, ja kun je krijgen. En als het goed bevalt kun je altijd nog een strapon kopen voor het échte werk!

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Laat de temperatuur stijgen in de slaapkamer

Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van elkaars, maar vooral jouw eigen, lichaam kennen, en de wensen van jouw partner niet gelijk afslaan. Als het goed is gaan jullie het nog lang met elkaar doen, dus dan is het ook wel zo fijn als je naar elkaar luistert, toch? Wees niet bang om samen penis sleeves te bekijken, jullie wildste fantasieën te bespreken of eens een keer toe te geven aan een fantasie die jij zelf niet hebt. Misschien kom je er wel achter dat er een kant van jou ontgrendeld is waarvan je helemaal niet wist dat je die had!

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.