Nog meer bijzondere geruchten over de iPhone 13 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nog meer bijzondere geruchten over de iPhone 13

De iPhone 13 wordt zeer waarschijnlijk halverwege september aangekondigd, maar nu gaan er al veel geruchten rond over de nieuwe smartphone van Apple. In dit artikel zetten we de meest bijzondere geruchten voor je op een rij! Zou dit waar zijn?

Eerder schreven we al een artikel over de iPhone 13 verwachtingen. Kortom mag je dit ongeveer verwachten van de nieuwe Apple telefoons:

 • De naam iPhone 13 is nog niet helemaal zeker, het kan zijn dat Apple kiest voor een andere naam vanwege het feit dat dertien een ongeluksgetal is.
 • Er komen vier modellen: de iPhone 13, de iPhone 13 Mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max.
 • Deze modellen hebben de volgende formaten:
  • iPhone 13 met een 6.1 inch scherm
  • iPhone 13 mini met een 5.4 inch scherm
  • iPhone 13 Pro met ook een 6.1 inch scherm
  • iPhone 13 Pro Max met een 6.7 inch scherm
 • Er komen in de toekomst voorlopig geen iPhone mini's meer.
 • De iPhone 13 krijgt een betere camera en batterij.
 • De nieuwe iPhones worden wat duurder mede vanwege het chiptekort op de wereldwijde markt:
  • iPhone 13: ongeveer 900 euro
  • iPhone 13 mini: ongeveer 800 euro
  • iPhone 13 pro: tussen de 1100 – 1200 euro
  • iPhone 13 Pro: tussen de 1200 – 1300 euro
Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Er gaan daarnaast nog veel meer geruchten rond over de nieuwe Apple iPhone 13. Dit zijn de meest bijzondere geruchten die we hebben gevonden:

Satelliet bellen met de iPhone 13

Volgens een nieuw gerucht kan je straks altijd communiceren met de iPhone 13 doordat deze verbinding kan maken met satellieten. Zo heb je altijd verbinding, ook als je in een gebied bent zonder mobiel bereik. Dat is toch best handig als je in de middle of nowhere bent!

Betere Face ID

De coronapandemie en de bijbehorende maatregelen heeft Apple dit keer ook geïnspireerd, want de Face ID van de iPhone 13 werkt straks ook voor mensen die een mondkapje dragen. Daarnaast is er ook goed nieuws voor mensen die af en toe een bril dragen, want ook brillen moeten straks geen problemen meer opleveren bij het unlocken van je nieuwe iPhone.

Overigens lijkt ook de Touch ID terug te komen. Dus bij de iPhone 13 kan je straks je telefoon ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning of door simpelweg je vinger op het scherm te drukken.

Bekijk ook:
SpaceX: dit is de waarde van het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk

iPhone 13 geruchten

Always On Display

Een ander bijzonder gerucht over de iPhone 13 is dat deze mogelijk een Always On Display modus gaat krijgen. Dat houdt simpelweg in dat het beeldscherm van de telefoon altijd aan blijft staan. Zo kan je op een eenvoudige wijze vlug op je telefoon kijken of er nog nieuwe meldingen zijn. Al kan dat eventueel ook weer nadelig uitpakken voor de batterijduur, want deze modus slurpt natuurlijk weer veel meer energie dan een telefoon waarbij het beeldscherm niet altijd actief is.

Kleinere notch

De nieuwe iPhone 13 zeer waarschijnlijk een kleinere notch. De notch is het zwarte vlakje bovenin het scherm. Dat is dit keer mogelijk doordat de speaker waarschijnlijk naar de zijkant van de telefoon wordt verplaatst en doordat de sensoren in de notch dit keer kleiner zijn en daardoor dichter op elkaar staan.

Wanneer komt de iPhone 13 uit?

We moeten nog even wachten voordat de iPhone 13 wordt aangekondigd en op de markt komt. Volgens geruchten gaat Apple de nieuwe iPhone 13 in het weekend van 14-15 september aankondigen en is de telefoon anderhalve week later beschikbaar.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.