Bruidsmode
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de bruidsmode trends van de afgelopen jaren

Ga jij dit jaar trouwen? Of vind je het heerlijk in boeken met trouwjurken te neuzen? In dit artikel zetten we de bruidsmode trends van de afgelopen jaren voor je op een rijtje! Zo begin je met voldoende inspiratie aan de zoektocht naar een trouwjurk die op jouw wensen aansluit. Bovenal moet het uitzoeken van een trouwjurk een ervaring worden om nooit te vergeten. Niet alleen voor jou, maar ook voor je moeder en bijvoorbeeld je vriendinnen. Welke moeder vindt het immers niet fantastisch, om haar dochter in een prachtige trouwjurk te zien?

#1: Trouwjurken die over je schouder vallen

De off shoulder-trouwjurk is al enige tijd sterk in opkomst! Bij deze trouwjurk(en) valt het schouderstuk als het ware langs de schouder naar beneden. Hierdoor loopt de bovenzijde van de trouwjurk bijna horizontaal. Daar waar de bovenzijde voorheen vaak een sterke U-vorm had, met bandjes die over de bovenkant van de schouder liepen. Een alternatief op deze off shoulder-trouwjurk is een model zonder bandjes over de schouders.

Bekijk ook:
De leukste zomerstijlen om je sneakers mee te combineren

#2: Bruidsmode met een split aan de onderkant

Niet alleen de off shoulder-trouwjurk wint aan populariteit. Ook wordt bruidsmode steeds vaker van een split aan de onderzijde voorzien. Een split maakt een trouwjurk een tikkeltje sexy, doordat je been af en toe zichtbaar zal zijn. Het past echter bij de elegantie van een vrouw! In het bijzonder wanneer je de trouwjurk combineert met stijlvolle hakjes. Houd er wel rekening mee dat je been erg wit kan lijken als je voor een witte trouwjurk met split kiest. Reden genoeg om nog even langs de zonnebank te gaan voor je trouwerij.

#3: Bedek je armen met een lange mouw

Voorheen werd vaak gekozen voor een trouwjurk met korte mouwen. Ook bruidsmode zonder mouwen was populair. Tegenwoordig zien we steeds vaker modellen met een lange mouw. Zeker wanneer de mouw van bijvoorbeeld kant of een ander doorzichtig type stof gemaakt is, geeft het de trouwjurk een heel chique uitstraling. Laat het patroon aan de voorzijde van de trouwjurk doorlopen over de armen hiervan.

Bekijk ook:
Met deze tips houd je je schoenen ook na jaren nog als nieuw

#4: Trots op je lichaam met een V-hals

Een vierde trend op het gebied van bruidsmode is de diepe V-hals. Steeds meer trouwjurken worden hiervan voorzien! Wees trots op je lichaam en toon dit door voor een sexy trouwjurk met V-hals te kiezen. Sexy betekent in dit geval zeker niet ordinair! Een diepe V-hals kan heel elegant en chique ogen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.