De opvallendste dingen die ooit zijn gebeurd in een vliegtuig..

0 Shares

Er zijn veel mensen die vliegen. Én veel van deze mensen moeten voordat ze de lucht in gaan gerustgesteld worden. “Nee joh, vliegen is hartstikke veilig. Die dingen gebeuren alleen in films”. Één ding is zeker! Laat deze mensen niet dit artikel lezen! Maar vind jij het wel fijn om te lezen over de opvallende rare dingen die ooit in vliegtuigen plaats vonden? Dan is dit lijstje voor jou, gewoon even voor de broodnodige afleiding!

Vergeet de deur niet dicht te doen!

Stel je stapt het vliegtuig in om van de Filipijnen naar Zuid Korea te vliegen, Je gaat lekker zitten, zet je stoel nog eventjes naar achteren en pakt je IPad erbij. Op een gegeven moment kijk je even rond. En dan zie je ineens dat de deur niet goed gesloten is. Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig raakte er niemand gewond en kregen de passagiers een schadevergoeding.

Anders gooi je even de nooddeur open!

Ja, je leest het goed! Echter was dit gelukkig niet tijdens de vlucht. Na de landing probeerde een man in 2014 wat sneller het vliegtuig te verlaten door de nooddeur te openen. Het resultaat: passagiers moesten twee uur langer wachten en de beste man kreeg een boete van 10.000 pond. Nooit doen dus!

Zelfs personeel doet het!

Het bovenstaande geval is helaas niet het enige geval. In 2016 deed notabene een stewardess hetzelfde. Ze deed de nooddeur open en gebruikte de evacuatieglijbaan omdat ze snel ergens anders moest zijn. Uiteindelijk vond haar vliegtuigmaatschappij het allemaal prima, ze hoefde zelfs helemaal niet meer terug te komen!

Niet roken in het vliegtuig.

Het is algemeen bekend, roken in het vliegtuig is ten strengste verboden. Dus dacht een passagier een slimme manier gevonden te hebben om daar onderuit te komen. De passagier gebruikte een e-sigaret. Het enige probleem was dat deze ontplofte. Op het schrikken van de medepassagiers na, raakte er niemand gewond.

Vleugels ín het vliegtuig.

Het is niet meer dan logisch dat vliegtuigen vleugels hebben, anders kunnen ze natuurlijk nooit vliegen. Maar het is wel heel ongewoon om deze vleugels in het vliegtuig te hebben. Roofvogels mogen met normale vluchten mee. En ze mogen uit hun kooi terwijl de vlucht bezig is. Zit je dan met je pinda’s.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

106
NEWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.