Veelbelovende cryptocurrencies voor 2023 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Veelbelovende cryptocurrencies voor 2023

De afgelopen jaren is crypto een hot topic geworden. Crypto blijft groeien en er gaat een hoop geld in om. Ook dit jaar zijn de verwachtingen betreft crypto weer positief. Er verschijnen steeds meer cryptocurrencies. Hierdoor is het vinden van goede cryptocurrencies steeds lastiger. Ook het aanbod aan crypto exchanges blijft stijgen. Wij hebben de cryptocurrencies met de meeste potentie voor jou op een rijtje gezet.

Dit artikel mag niet worden beschouwd als financieel advies. Dit artikel dient enkel ter kennisgeving van bestaande alt-coins. Beleggen brengt risico’s met zich mee.

Ethereum

Ethereum is een gedecentraliseerd blockchain netwerk met een eigen cryptocurrency: Ehter (ETH). Door de slimme contract functionaliteit is Ethereum een cryptocurrency met een hoop potentie. Deze contracten vervangen de papieren contracten. Hierdoor zijn er geen tussenpersonen meer nodig, zoals een bank.

Chainlink

Chainlink is een gedecentraliseerd Orakel netwerk wat draait op de Ethereum blockchain. Door de smart contracts wordt Chainlink steeds populairder. Deze smart contracts zijn te vergelijken met een stukje code, die ervoor zorgt dat een overeenkomst tussen twee partijen automatisch wordt afgehandeld op de blockchain.

Bekijk ook:
Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review

Polkadot

Polkadot heeft een eigen blockchain-netwerk. Door gebruik te maken van Polkadot kunnen ontwikkelaars apps en slimme contracten ontwikkelen. Polkadot is een interessante cryptocurrency, omdat het met andere netwerken kan communiceren. Door de slimme contracten is Poladot een serieuze concurrent voor Ethereum. Het is een stuk veiliger. Hierdoor is Polkadot enorm populair onder gebruikers.

Cosmos

Cosmos is ontwikkeld om de moeilijkste problemen op te lossen waarmee de blockchain-industrie te kampen heeft. Hierdoor heeft Cosmos een hoop potentie. Cosmos wordt beschreven als ‘blockchain 3.0’. Het voornaamste doel van Cosmos is het vereenvoudigen van de infrastructuur. Op lange termijn hoopt men met behulp van Cosmos ingwikkelde apps te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het de bedoeling dat er veel meer transacties kunnen plaatsvinden. Meer dan ouderwetse blockchains, zoals Bitcoin en Ehtereum.

Algorand

Algorand is een van de meest populaire open-source platformen, die gebruik maakt van de blockchain-technologie. De cryptocurrency is ontwikkeld om drie grote problemen van de blockchain-technologie op te lossen, namelijk: decentralisatie, snelheid en veiligheid.

Bekijk ook:
Crypto-wereld in spanning: beslissing Ethereum ETF op handen

De beste crypto wallet

Wij hebben de cryptocurrencies met de meeste potentie op een rijtje gezet. Ben jij overtuigd van de toevoeging van deze cryptocurrencies, dan kun jij deze toevoegen aan jouw crypto wallet. De beste crypto wallet vind je bij Bitcoin 360 ai. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan de meest populaire cryptocurrencies. Deze mag jij niet missen!

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.