Smart Bed van Hi-Interior is klaargestoomd, met een 4K Projector 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Smart Bed van Hi-Interior is klaargestoomd, met een 4K Projector

Steeds meer producten worden ‘Smart’. Hi-Interior heeft besloten dat het bed nu ook aan de beurt is. Zij introduceren het eerste Smart Bed! Hi-Interior verzekert een aanzienlijk verbeterde slaapervaring. Ze zeggen dat de toekomst gedroomd zal worden in dit bed. Het ultraluxe bed is in Italië ontworpen en geproduceerd.

De toekomst is een en al digitaal, en daar hoort een high-tech bed natuurlijk ook bij. Het begin van de Smart Meubels breekt aan, en Hi-Interior gelooft dat dit een revolutie met geweldige verbeteringen kan voortbrengen in het dagelijks leven van mensen.

Het motto voor deze revolutie is: Welzijn, Entertainment en Gezondheid. Hi-Interior neemt de taak op zich om technologie te integreren in de meubels. Zo maken zij dit motto waar.

In de innovatieve bedden zit een ingebouwde 4K Projector, die kan synchroniseren met andere Smart Devices. Dit zorgt ervoor dat video's afgespeeld kunnen worden op het 70-inch projectiescherm. Dit zit bij de bedden inbegrepen. Er zit ook een ingebouwd audiosysteem in de bedden. De combinatie voorziet de gebruiker van een fantastische bioscoopervaring.

De bedden bevatten een lichtsysteem met meerdere functies. Je kunt kiezen uit een leeslamp, een nachtlamp en een lamp die het pad naar het bed verlicht. Verder doet de Smart Bed eer aan haar naam, door de Smart App die het slaapritme nauwkeurig analyseert. Daarnaast geeft de Smart App statistieken weer voor onder andere slaappatronen, lichaamsgewicht, temperatuur en luchtkwaliteit.

Bekijk ook:
SpaceX: dit is de waarde van het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk

Hi Interior heeft op dit moment twee soorten Smart Bedden die je kunt pre-orderen. De HiCan en het HiBed.

Smart Bed van Hi-Interior is klaargestoomd, met een 4K Projector 16

HiCan

De HiCan is het eerste model van Hi-Interior. Het bed zit vol technische snufjes. Deze zorgen voor een heerlijk onderkomen, vol comfort en entertainment.

Het bed wordt overkoepeld door een frame van modern design. Dit frame is voorzien van grote openingen aan de zijkanten en de bovenkant. De openingen kunnen dichtgemaakt worden met automatische gordijnen. Al met al geeft het bed de gebruiker een authentieke rust- en slaapervaring door de combinatie van modern ontwerp en technologie.

Het bed kan volledig gecontroleerd worden door de Smart App die bij het bed zit. De app zorgt ervoor dat de positie veranderd kan worden. Op deze manier kan je heerlijk liggen, zitten of slapen op de manier die jij fijn vindt. Als je na een lange dag werken even wilt bijkomen, kan je tv kijken, films kijken of Netflix aanzetten op het projectiescherm. Je kan ook ontspannen met een relaxte playlist van Spotify. Het audiosysteem is van zeer hoogstaande kwaliteit.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

De HiCan heeft nog veel meer mogelijkheden. Het Smart Alarm zorgt ervoor dat je fris wakker wordt in de lichte fase van je slaap. Smart Stop Snoring is ook een onderdeel van de HiCan, die het hoofd een beetje omhoog tilt als je begint te snurken.

Als je klaar bent met het gebruiken van het grote aantal mogelijkheden die het Smart Bed aanbiedt, kan je via de app het licht uitzetten. Vervolgens kun je de ogen dichtdoen en heerlijk dromen in het Smart Bed.

HiBed

Het HiBed is ontworpen door de Italiaanse architect en ontwerper Fabio Vinella. Fabio heeft het Smart Bed leven gegeven, door het moderne en knusse karakter van het bed. Het HiBed heeft een houten design en is te verkrijgen in veel verschillende kleurcombinaties. Het bed bevat net zoals de HiCan een ingebouwde Projector en audio systeem. Het bed heeft geen gordijnen en is daardoor meer open dan de HiCan.

Conclusie

HiInteriors is trots op het feit dat zij de uitvinders zijn van de eerste Smart Bedden. De HiCan en de HiBed voorzien beidein de menselijke verlangens naar welzijn, entertainment en gezondheid. De Smart Bedden zorgen voor een combinatie van geweldig ontwerp en veelzijdig comfort. Met als resultaat: een unieke levensstijl.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.