LOVELOVE

De 10 meest bijzondere hotels ter wereld

Je gaat op vakantie en je boekt een hotel, welk hotel? Een van deze onderstaande bijzondere hotels natuurlijk. We hebben voor je rondgekeken en daarna gelijk een lijst gemaakt met de meest bijzondere hotels. Deze 10 hotels zijn alles behalve standaard, wil je dus iets anders dan overnachten in een casual hotel, dan zit je bij de hotels in deze lijst helemaal goed! Je kunt zelf stemmen welk hotel volgens jouw het meest bijzonder is.

#1 Giraffe Manor, Kenia

Altijd al eens je lunch willen delen met een giraffe? Hier zit je helemaal goed!

Direct reserveren? -> https://www.thesafaricollection.com/properties/giraffe-manor/

#2 Skylodge Adventure Suites: Peru

Als je last hebt van hoogtevrees is dit zeker niet een geschikt hotel. Houd je echter van bergen en breng je het liefst de nacht door aan een rotswand? Dan is dit 'the place to be'!

Direct reserveren? -> http://naturavive.com/web/skylodge-adventure-suites/

#3 Treehotel: Harads, Zweden

Een spiegelkubus tussen de bomen, het is een van de bijzondere 'kamers' van dit hotel. Midden in de prachtige natuur kun je hier lekker genieten van een bijzondere slaapplek en de prachtige sneeuw.

Direct reserveren? -> https://www.treehotel.se

#4 Kakslauttanen Arctic Resort East Village: Finland

Hier kun je lekker slapen in een iglo, van glas zodat je vol kunt genieten van de Aurora Borealis! Vergeet je camera niet lees je telefoon want foto's maken is een must.

Direct reserveren? ->  https://www.kakslauttanen.fi

#5 Conrad Maldives: Rangali Island, Maladives

Slapen onder water, genieten van de vissen in de zee. Lekker weer boven en heerlijk slapen beneden. Wat wil een mens nog meer?

Direct reserveren? -> https://www.conradmaldives.com

#6 Airplane Hotel: Hotel Costa Verde, Costa Rica

Overnachten in een vliegtuig! Helemaal top als je het ons vraagt. Bonus punten als je bij aankomst een foto maakt met de caption "We zijn geland"

Direct reserveren? -> https://costaverde.com/accommodations-2/cockpit-cottage/

#7 Propeller Island: Berlijn, Duitsland

Dit is slechts een van de vele bijzondere kamers van het Propeller Island hotel in Berlijn. 

Misschien is het lastigste aan dit hotel het uitzoeken van de kamer met zo veel bijzonders om uit te kiezen.

Direct reserveren? -> http://www.propeller-island.com/

#8 Hôtel de Glace: Canada

Het is je vast wel eens overkomen, je komt in je hotel en de kamer is snik heet. Hier zal je daar 100% zeker geen last van hebben. Slapen dat doe je namelijk vol in je dikste winterjas!!!

Direct reserveren? -> https://www.valcartier.com/fr/hebergement/hotel-de-glace/

#9 Inntel Hotels Amsterdam: Zaandam, Nederland

Ja je ziet het goed, een hotel in eigen land! Dit bijzondere hotel is geniaal voor de selfie! Hollandse stapelhuisjes en het meest dichtbij van alle hotels uit deze lijst. 

Direct reserveren? -> https://www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl

#10 The Royal Penthouse Suite at the Hotel President Wilson: Geneve

Een suite in Zwitserland, je vraagt je misschien af waarom deze in de lijst staat. Kijk nog even goed naar de foto, je kamer is super groot.....

En dat is niet waarom deze in de lijst staat. Het bijzondere aan dit Hotel althans aan deze suite is de rekening die je krijgt als je vertrekt. Een nachtje in deze suite kost je ongeveer 55.000 euro!

Direct reserveren? (indien je super rijk bent) -> https://www.marriott.com/hotels/travel/gvalc-hotel-president-wilson-a-luxury-collection-hotel-geneva/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Waardering voor deze inzending:

49 punten
Upvote Downvote
Veteran

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jouw ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

AuteurTrendwatcherQuiz ingezondenToplijst ingezondenVideo ingezonden

Hubble legt asteroïde vast die de Crab Nebula trakteert op een fotobom

“Het Geluid” van Qmusic naar recordhoogte