McDonald's
Saved Read later
Deel dit bericht

Schietpartij Mcdonald’s Zwolle: twee doden

Er zijn twee mannen om het leven gekomen tijdens een schietpartij in een McDonald's vestiging in Zwolle. De dader liep het restaurant binnen en leegde zijn vuurwapen op twee mannen die daar zaten te eten, terwijl ouders en kinderen er zaten te genieten van hun maaltijd. het zou gaan om een gerichte actie, een liquidatie.

Schietpartij McDonald’s

De daders kwamen met getrokken pistolen het pand binnen en vuurden meteen hun magazijnen leeg op twee aanwezige gasten. In het restaurant waren ook meerdere ouders en kinderen aanwezig die getuigen waren van de schietpartij. De twee slachtoffers overleden ter plekke. De mensen die getuige waren van het vuurwapengeweld krijgen slachtofferhulp.

Verschrikkelijke gebeurtenis bij McDonald’s

De woordvoerder van de desbetreffende filiaal van McDonald's praat over een verschrikkelijke gebeurtenis. Ze bieden nazorg aan de mensen die getuige waren van de schietpartij. Ook het team krijgt de juiste zorg, aldus; de woordvoerder van het filiaal. “Het hele gebeuren heeft een diepe indruk gemaakt op op onze klanten, en op het personeel”. aldus, de woordvoerder van de vestiging Zwolle.

Er kunnen nog geen uitspraken worden gedaan over de toedracht van de schietpartij. Tevens kunnen we geen uitspraken doen over een dader of slachtoffer. We kunnen wel zeggen dat we meeleven met de slachtoffers en de getuigen van dit verschrikkelijke drama. We hopen dat deze zaak snel wordt opgelost. Tot die tijd houden wij de ontwikkelingen in de gaten, en berichten deze hier.

 

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.