in

sadsad NiceNice OMGOMG AngryAngry

Top 10 vreemdste spullen op AliExpress

Hoe verzinnen ze het

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens iets besteld bij webgigant Aliexpress. Er zijn miljoenen producten te koop, dus je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Maar deze artikelen gaat alle verbazing te boven. Dit is de top 10 vreemdste spullen op AliExpress

Toiletpapier met het gezicht van Donald Trump

Dat er wereldwijd veel mensen zijn die schijt hebben of de schijt krijgen van Donald Trump weten we, en dat weten de ontwerpers van dit wc-papier ook. 

Mobiele koffiewarmer

Je hebt nooit meer last van koude koffie als je deze mobiele koffiewarmer bij je draagt. Handig voor als je even druk bezig bent en je koffie bent vergeten.

Kwal draaidop

Deze kwal draaidop zou het voor kinderen interessant moeten maken om te drinken. 

Yoga sokken

Pijn in je voeten? Lange tenen? Met deze yoga sokken loop je als nooit tevoren. Vreemd, maar als we het moeten geloven een absolute verlichting

Borstvergrotende olie

Met deze borstvergrotende olie ga je van cup A naar cup F. Ze laten het er daar niet om hangen

Theezakjeshouder slak

Met deze theezakjeshouder in de vorm van een slak geniet jij nog meer van een vrolijk kopje thee

Anti-val kussen

Met dit kussentje valt jouw kleintje nooit meer met het achterhoofd op de vloer. De klap wordt namelijk geniaal opgevangen door dit ingenieuze ontwerp

Kikker urinoir

Een pispot in de vorm van een kikker voor je kleintje. Als hij staand kan plassen dan is het normale toilet toch ook een goede optie?

T-shirt organizer

Met deze t-shirt organizer kun je al jouw favoriete t-shirts strak gevouwen bijhouden in een mapje. Je moet wel strak kunnen strijken.

Draagbare espresso machine

Voor de koffiejunk onder ons. Zo heb je altijd een verkwikkend kopje koffie in je broekzak. Prima apparaatje voor een vrachtwagenchauffeur.

Bekijk ook:

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Bed vol poep en een gewonde gans in een koffer in hotel Vlissingen

      5 tips om sneller bruin te worden in de zon