Jutta Leerdam
Saved Read later
Deel dit bericht

Jutta Leerdam laat haar prachtige lichaam zien in video

We hebben het al eerder over de prachtige Jutta Leerdam gehad, maar de schaatsster is onze favoriet, dus vinden we het niet erg om nog een keer aandacht te besteden aan deze mooie sportvrouw. Ze plaatste onlangs een video op Instagram waaruit blijkt waarom ze zich met recht de mooiste sportvrouw mag noemen. Bekijk hier de beelden.

Jutta is de mooiste schaatsster van Nederland

Met haar waanzinnige prestaties op het ijs, en haar fantastische looks heeft ze heel nederland weten te verbazen. Ze vertegenwoordigde ons kikkerlandje op de Olympische Spelen en werd daarmee plotsklaps wereldberoemd. Ze werd wereldwijd vol lof ontvangen, waarbij haar mooie uiterlijk en haar prachtige lichaam niet werden overgeslagen.

Gelukkig heeft Jutta ook nog tijd om haar Instagram-account regelmatig te voorzien van de mooiste foto's en filmpjes. Ook van haar avontuur in Beijing deed ze uitgebreid verslag. Maar wij zijn toch blijven hangen bij de video's waarop ze sportend te zien is. Ze weet heel goed hoe ze haar lichaam in-shape moet houden. Bekijk de beelden onder dit artikel.

Bekijk ook:
Veilig schaatsen op Hollands natuurijs? Met deze tips voorkom je vervelende ongelukjes

Jutta Leerdam is in topconditie

Haar dagelijkse training duurt soms uren. Ze traint in de sportschool, en daarbuiten om in topconditie te blijven, en dat is terug te zien aan haar prachtige lichaam. De schaatsster weet dat mensen haar graag voorbij zien komen op hun tijdlijn, dus zij is de moeilijkste niet als het gaat om het plaatsen van een paar heerlijke video's. Door al dat harde trainen heeft ze nu een absolute toppositie in de schaatswereld.

In haar trainingsvideo's is meteen goed te zien hoe haar fitness routine eruit ziet. De blonde atlete weet hoe ze elke spier aan moet pakken, en wij kijken daar uiteraard graag naar. Wij hopen dat ze vaker van dit soort foto's en video's maakt, want ze is werkelijk fantastisch. Jutta weet op elke manier de winst te pakken, dat mag duidelijk zijn. We hebben onder het bewuste filmpje nog een aantal verbazingwekkende foto's van de blondine geplaatst.

Bekijk ook:
De 10 meest herkenbare, ongemakkelijke momenten in de sportschool

Lees ook: Dit zijn de zussen van Jutta Leerdam

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.