Yolanthe
Saved Read later
Deel dit bericht

Yolanthe plaatst Instagram-foto om verliefd op te worden

We kennen de beeldschone Yolanthe allemaal wel. Ze is binnenkort weer te zien in een nieuwe film op Netflix. Ze is er maar druk mee. Ondertussen heeft de beeldschone brunette ook nog tijd om haar Instagram-pagina te versieren met foto’s om verliefd op te worden. Ze blijft ons verbazen met haar verbazingwekkende figuur.

Yolanthe debuteert op Netflix

De mooie actrice is binnenkort te zien in een nieuwe film op Netflix. Na Just Say Yes kunnen we haar binnenkort ook zien in F*ck de liefde 2. Maar dat is nog niet alles! Yolanthe heeft recent de film Egyptian Affair opgenomen. Dit is een film dat zich afspeelt tijdens een cruise op de Egyptische Nijl. We kunnen proeven van liefde, haat, bedrog en jaloezie. Vijf elementen die voor een intrigerende en mysterieuze film zorgen.

Daarnaast werkt deze schoonheid ook nog aan een Nederlandse familiefilm. In De allergrootste slijmfilm komen ook Geza Weisz en Ferdi Stofmeel voor. Yolanthe is er dus maar druk mee! En daar zijn we blij mee, want we kunnen geen genoeg van haar krijgen. Ondertussen zorgt ze ervoor dat ze goed in haar vel zit door het vele sporten, en dat is te zien, want ze heeft een prachtig figuur. We hebben de bewuste foto onder dit artikel geplaatst.

Yolanthe deelt instagram-foto om verliefd op te worden

De mooie brunette ziet er weer stralend uit, en oogt opmerkelijk fit. Ze promoot uiteraard haar gezonde lifestyle en veel tips om sterk en gezond te blijven. De inmiddels 37 jarige actrice laat graag zien dat ze nog strak in haar vel zit. Ze laat onder de foto weten dat ze investeert in haar body & mind, al is het dagelijks maar 15 tot 20 minuten. Daarnaast mediteert ze elke dag minstens 5 minuten.

Wij zijn uiteraard blij dat we haar weer kunnen zien in een paar nieuwe producties. Gelukkig heeft ze ook nog tijd om haar 1,3 miljoen volgers op de hoogte te houden van haar bezigheden, en kunnen we haar bewonderen op de foto’s die ze regelmatig plaatst op Instagram. We hebben er een aantal van deze schoonheid onder de bewuste foto geplaatst. Enjoy.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.