tim hofman
Saved Read later
Deel dit bericht

De vriendin van Tim Hofman probeerde het met een vrouw

We kennen Tim Hofman allemaal wel door de uitzending van BOOS, waar hij de misstanden rondom The Voice of Holland aan de kaak stelde. Maar de programmamaker heeft uiteraard ook een privéleven! En daar maakt zijn vriendin, Lize Korpershoek, deel van uit. Maar wie is Lize eigenlijk? En waarom zijn de twee een tijd uit elkaar geweest? Lees de sappige details in dit artikel.

Mijn seks is stuk

De vriendin van Tim Hofman maakte de documentaire Mijn seks is stuk, waarin ze onderzoek deed naar het verdwijnen van de zin in seks als de eerste fase van het verliefd zijn voorbij is. Het was voor haar ook een persoonlijke zoektocht, waarmee ze op veel steun kon rekenen van haar kijkers. Maar het bleef niet alleen bij het maken van deze documentaire!

Op haar youtube-kanaal bespreekt ze dagelijkse ongemakkelijke situaties op een hilarische manier. Zo heeft ze het over seks, gender, keuzestress en relaties. Wat Tim Hofman vindt van haar optredens met betrekking tot seks en relaties weten we niet, we weten wel dat de twee een tijd uit elkaar zijn geweest, waarom? Dat lees je hieronder.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Lize probeerde het met een vrouw

Blijkbaar heeft de zoektocht naar seks, relaties en de diepere betekenis van deze twee onderwerpen Lize aan het denken gezet. Ze besloot om haar grenzen te verleggen, dumpte Tim Hofman en besloot het om het met een vrouw te proberen. Nadat ze hiermee had geëxperimenteerd bleek het toch niet zo’n succes te zijn, want de twee zijn toch weer bij elkaar gekomen.

Lize was samen met Tim Hofman nog te zien tijdens de uitreikingen van de Televizier-Ring, maar afgelopen jaar mocht ze in verband met het coronavirus niet aan zijn zijde verschijnen. Wij hebben wat foto’s verzameld van Lize en hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.