Sylvie Meis
Saved Read later
Deel dit bericht

Sylvie Meis slaat handen zoon Damián weg tijdens maken ‘perfecte verjaardagsvideo’

De zoon van Sylvie Meis is zestien jaar geworden, en daar moet uitbundig aandacht aan worden besteed. Maar het lijkt erop dat Syvlie meer met zichzelf en het ‘schieten van het perfecte plaatje’ bezig is, dan met het daadwerkelijk feliciteren van Damián. De reacties op social media zijn vernietigend. 

Het perfecte plaatje

Damián, de zoon van Sylvie werd afgelopen weekend zestien jaar, en dat wilde de presentatrice niet zomaar voorbij laten gaan. Gehuld in een wit jurkje laat ze zich filmen terwijl ze een ‘liefdevolle knuffel’ in scène zet. Want zodra Damián zijn moeder daadwerkelijk een echte knuffel wilt geven slaat ze zijn handen naar beneden. Het lijkt er dus sterk op dat moeder Meis het hele moment voor het perfecte plaatje heeft gepland.

Haar witte jurk en kapsel mogen uiteraard niet worden besmeurd door de handen van haar bloedeigen zoon, zo laten de beelden zien. Ze is meer bezig met het maken van de perfecte video dan dat ze bezig is met Damián. De video wekt een hoop ergernis op bij de kijkers. “Jammer dat het om de buitenwereld draait en niet om de liefde van een moeder voor haar zoon” valt te lezen. We hebben de bewuste video onder dit artikel geplaatst.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Sylvie Meis damián

Sylvie Meis wil het perfecte plaatje voor de buitenwereld

De video wekt zoveel verbazing en ergernis op dat het als een lopend vuurtje over social-media gaat. Mensen vinden het verschrikkelijk dat Sylvie Meis het moment om haar wilt laten draaien, terwijl het de verjaardag van haar zoon is. Mensen zeggen misselijk te worden van het gespeelde moment, en de (vanuit haar) geacteerde knuffel. Haar liefde voor de buitenwereld is dus groter dan de liefde haar eigen kind.

De reacties zijn dus niet mals. “Mijn hart is zo vol! Mijn grote jongen. Fijne 16de verjaardag. Mogen al je dromen uitkomen” schreef de tv-persoonlijkheid bij het filmpje. Het ergste moment van het filmpje is volgens kijkers het moment dat Sylvie de handen van haar zoon wegdrukt als hij haar een oprechte knuffel wilt geven. We hebben het filmpje hieronder geplaatst. Kijk en oordeel zelf.

https://twitter.com/momofsaul/status/1531286999247757312

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.