Jada Borsato
Saved Read later
Deel dit bericht

Jada Borsato meedogenloos op straat gezet door GTST

Jada Borsato, de dochter van de welbekende Marco Borsato, is na een half jaar gewerkt te hebben voor soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, zonder enige mededogen op straat gezet. De mooie dochter van de inmiddels roemruchte zanger zegt blij te zijn dat ze de rol van Abby-Rose mocht vertolken. Wij vinden het ook jammer, dus hebben we besloten om de aantrekkelijke brunette bij deze te troosten.

Jada Borsato kreeg de rol van influencer Abby-Rose

Nog geen half jaar terug maakte Jada bekend dat ze een rol in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden had gekregen. De 19 jarige dochter van Marco en Leontine (wie kent ze inmiddels niet) is behalve influencer en zangeres dus ook actrice. Maar haar acteercarrière bij de meedogenloze soapserie was dus een kort leven beschoren. Zij is niet de eerste die met kop en kont Meerdijk uit wordt gezet.

Ook Babette van Veen, die jarenlang de rol van Linda Dekker vertolkte moest van de ene op de andere dag opr*tten. Haar verbazing ten opzichte van haar ontslag was groter dan die van Jada, want zij wist dat het om een gastrol ging. Wij vinden het gewoon zwaar klote voor Jada, maar gelukkig heeft ze haar prachtige looks waarmee ze zichzelf in de schijnwerpers kan zetten. We hebben uiteraard een foto;

Bekijk ook:
Dit waren de meest besproken showbizz roddels van afgelopen maand

Jada Borsato is een bekende influencer op Instagram

GTST staat erom bekend dat ze zomaar acteurs en actrices zonder pardon op straat flikkeren. Maar dat wil niet zeggen dat zij bij de pakken neer moeten zetten, integendeel. Jada doet dat in ieder geval niet, gelukkig heeft ze naast haar acteertalent een paar andere mooie pluspunten die haar vast en zeker kunnen helpen. Deze talentvolle meid kan alles, dus het komt vast goed.

Wij zijn ook de beroerdste niet en willen haar best een paar handjes helpen bij haar klim naar de top. Daarom hebben wij besloten om Jada een klein zetje te geven, dat vinden wij absoluut geen probleem. We zijn ervan overtuigd dat we de mooie brunette nog veel op onze tijdlijnen en beeldschermen tegen gaan komen. Want afscheid nemen bestaat niet. Voor nu brengen we een ode aan Jada, met de onderstaande foto’s.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.