in

GOT-actrice Sophie Turner is bevallen van een dochter

Joe Jonas en Sophie Turner zijn afgelopen woensdag trotse ouders geworden van een dochter. Volgens insiders van entertainment website TMZ, zou het Hollywood-koppel nu als ouders van een gezonde dochter door het leven gaan. 

Dochter Sophie Turner krijgt GOT-naam

De actrice kan haar geliefde serie Game of Thrones nog niet achter zich laten. De dochter van de actrice en de bekende pop-zanger is volgens fans namelijk vernoemd naar een personage in de serie. Willa zoals de kleine spruit heet, zou in de serie dezelfde achternaam dragen als Sansa Stark, de rol die Turner vertolkt. Het stel heeft nooit officieel aangekondigd dat ze in verwachting waren, dus de kans is aanwezig dat er geen officieel statement van de celebs gaat komen.

Nicki Minaj is zwanger!

Nog meer babynieuws: rapper Nicki Minaj is zwanger van haar eerste kindje. Dit maakte ze een week geleden bekend met een flamboyante fotoshoot op Instagram. In het eerste kiekje showt ze een gigantische buik, wat doet vermoeden dat ze haar zwangerschap al meerdere maanden verborgen heeft weten te houden.

Bekijk ook:
Ed Sheeran vader geworden

Nicki Minaj is zwanger van haar eerste kind

Het is niet voor het eerst dat ze iets verborgen houdt. Vorig jaar verraste ze haar fans toen ze in oktober aankondigde getrouwd te zijn met een oude vriend. Na een korte periode wordt haar huwelijk dus aangevuld met een baby.

Baby boom in Hollywood

Maar niet alleen Nicki Minaj is zwanger, heel Hollywood lijkt begeven te zijn met het baby-virus. Zo verwachten het Nederlandse topmodel Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen een kleintje. Is ook health-guru en zus van Doutzen, Renske Kroes in verwachting. Is Katy Perry ook in het eindstadium van haar zwangerschap met liefje Orlando Bloom. Niet te missen in dit rijtje is natuurlijk model Gigi Hadid, die zwanger is van zanger en oud One Direction-lid Zayn Malik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.