glennis grace
Saved Read later
Deel dit bericht

Glennis Grace nu ook keihard gedumpt door eigen vriend

Je hebt sierpaarden en werkpaarden. Glennis is op dit moment beide niet. De carrière zangeres staat momenteel op standje waakvlam en verschillende vrienden hebben afstand genomen van Glennis (dis)Grace. Inmiddels is bekend geworden dat ook haar partner de relatie met haar heeft verbroken. Ze is dus keihard gedumpt.

Glennis Grace maakt een vrije val

Het leven van de breed gebekte zangeres is er niet beter op geworden, sinds ze besloot om met een knokploeg bij de Jumbo verhaal te gaan halen. Ze ligt nog steeds onder vuur omdat ze een vakkenvuller alle schappen van de supermarkt liet zien. De zangeres vond het nodig om een minderjarige medewerker te mishandelen, en dat werd haar uiteraard niet in dank afgenomen.

Ze werd opgepakt en later weer vrijgelaten in afwachting van haar proces. Ondertussen probeert ze weer aan de bak te komen, maar bekend Nederland, evenementenbureau's, en andere bedrijven zijn de wapperende handjes van de zangeres nog niet vergeten. Ze krijgt overal de deur in haar Jordaanse porem gesmeten, en dat zal er financieel flink bij haar inhakken.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Partner verbreekt de relatie

Ze is ook niet meer welkom bij de Ladies of Soul, waarna de concertreeks werd gecanceld. Ze moet zich in oktober voor de rechter verantwoorden, en het ziet ernaar uit dat ze op een houtje moet bijten, want ze is tot die tijd nergens meer welkom. Maar het gebrek aan werk is niet het enige wat ongetwijfeld aan haar zal vreten.

Haar beste vriend Fred van Leer nam al afstand van Glennis. Nu heeft haar partner (in crime, want hij deed mee aan de mishandeling) ook afstand van haar genomen, en haar keihard bij het grofvuil gezet. Hij mag zich in oktober ook verantwoorden. Hoogmoed komt voor de val, dat mag duidelijk zijn. Ze heeft in ieder geval de straatstenen weer aangetikt. Ze zal zich nu vast realiseren dat niemand boven de wet staat, dus ook zangeressen niet.

Glennis Grace is gewoon weer Glenda Batta (haar echte naam) Dat klinkt een stuk minder gracieus. Glenda Batta klinkt als het merk van een honkbalknuppel, of de Latijnse naam van een vleermuis. Hoe dan ook; voorlopig is het einde oefening voor de zangeres. Misschien is er ergens een supermarkt die nog vakkenvullers nodig heeft? Wie weet.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.