Beyoncé en Jay-Z
Saved Read later
Deel dit bericht

Het gezamenlijke bizarre vermogen van Beyoncé en Jay-Z

Superster Beyoncé voedt de geruchten dat er een nieuw album aan zit te komen. Op de social-media accounts en de website van de zangeres staan aanwijzingen dat ze binnenkort nieuwe muziek uit gaat brengen. Dat wordt weer cashen voor Queen-B. Maar ook bij echtgenoot Jay-Z stroomt het geld met bakken tegelijk binnen. Ben je benieuwd hoeveel het gezamenlijke vermogen van het sterrenkoppel is? Lees snel verder.

Schatrijke supersterren

Dat Beyoncè en Jay-Z schatrijke supersterren zijn dat was al bekend. De zangeres draait al een hele tijd mee in de muziekindustrie, maar heeft inmiddels een heel imperium om haar persoon heen gebouwd. De zangeres verdient miljoenen per jaar met haar muziek, maar ze werkt ook samen met exclusieve modemerken, zoals Armani en Tommy Hilfiger.

Ze kreeg naar verluid in 2012 maar liefst 278 miljoen dollar op haar bankrekening bijgeschreven voor haar bijdrage aan een Pepsi reclame. Ook haar parfumlijn is een daverend succes. Ze weet er jaarlijks miljoenen mee binnen te harken. Maar haar vermogen is een schijntje vergeleken bij dat van haar zeer succesvolle echtgenoot.

Bekijk ook:
Dit is het betoverende vermogen van Angelina Jolie

Beyoncé en Jay-Z zijn een succesvol powerkoppel

Jay-Z is behalve een succesvol artiest ook een zakenman die zijn weerga niet kent. Met zijn entertainment-label Roc Nation verdient hij miljoenen, en dat investeert hij weer in kunst, vastgoed en andere artiesten. Ook zijn streamingdienst Tidal brengt een hoop geld in het laatje. Hij bezit ook champagnemerk Armand de Brignac. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat het geld binnenstroomt bij de rapper.

Volgens Forbes heeft Jay-Z op het moment van schrijven een vermogen van 1,3 miljard dollar. Zijn succesvolle vrouw Beyoncé heeft volgens Forbes een vermogen van 450 miljoen dollar, ook niet verkeerd. Het stel heeft dus een gezamenlijk vermogen van bijna 2 miljard dollar. Als de zaken zo goed blijven gaan dan zullen ze dit bedrag in 2022 nog bij elkaar vergaren. Beyoncé en Jay-Z hoeven dus voorlopig niet op een houtje te bijten.

Bekijk ook:
Dit is het schrikbarende vermogen van horror-auteur Stephen King

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.