Davina Michelle
Saved Read later
Deel dit bericht

Davina Michelle geeft verbluffend kijkje onder rokje

Davina Michelle houdt de gemoederen graag bezig. Ze timmert hard aan de weg met haar carrière en houdt er wel van om haar fans te verrassen met een pikante foto. Ze is doorgebroken en dat komt niet alleen door haar muziek. De zangeres deelde onlangs een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze weet haar volgers in ieder geval wederom te verrassen met een foto die alle tongen losmaakt.

Hyper

Davina Michelle houdt ervan om zich uitdagend te kleden en draagt regelmatig opvallende outfits tijdens haar optredens. Maar ook in haar vrije tijd heeft ze een opvallende kledingstijl. Ze loopt bijvoorbeeld niet weg voor een compleet zwarte outfit met bijpassende make-up. Ze heeft het vuurtje bij heel Nederland aan weten te wakkeren en stond nog niet zo lang geleden te knallen tijdens De Vrienden van Amstel Live.

Haar gouden strotje was ook te horen tijdens haar eigen concert Hyper, waar ze de sterren van de hemel zong. Niet alleen haar zangkwaliteiten, maar ook haar beeldschone uiterlijk zorgt ervoor dat de fans aan haar voeten liggen. De blondine mag zich op dit moment tot een van de beste zangeressen van Nederland noemen. We waren dan ook blij verrast toen ze de foto deelde die we onder dit artikel hebben geplaatst.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Davina Michelle geeft kijkje onder haar rokje

De zangeres deelde onlangs een foto op haar Instagram-account waarop ze haar volgers een kijkje geeft onder een rokje dat ze speciaal voor de afterparty van haar concert had aangetrokken. De zangeres verraste ons met de tattoo van een rode vlam, en ook op haar onderarm is een rode tattoo te zien. Staat die vlam symbool voor haar vurige karakter? Of is het een slimme promotiestunt voor haar concert?

De mooie zangeres weet een charmante jurk te combineren met ruige zwarte laarzen met kettingen. Davina Michelle kan het hebben. Wij worden er in ieder geval hyper van, dus hebben we besloten om de nieuwe tattoo’s van de zangeres wat extra aandacht te geven. Omdat we blij met haar zijn hebben we onder de bewuste foto’s nog een reeks foto’s geplaatst van deze getalenteerde zangeres.

 

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.