Willem Engel

Willem Engel opgepakt: wie is deze man?

0 Shares

Het behaarde gezicht van actiegroep Viruswaarheid, Willem Engel, zit achter slot en grendel. Willem heeft zich volgens justitie niet echt als een engel gedragen en besloot hem, voor opruiing via social-media met betrekking tot het coronabeleid, in voorlopige hechtenis te nemen. Wie is deze man eigenlijk? We zochten het uit.

Willem Engel is dansleraar

Willem Engel werd piswoest toen zijn dansschool moest sluiten omdat er corona maatregelen van kracht waren. Hij begon zich te verdiepen in de adviezen van het RIVM en besloot dat iedereen de corona adviezen aan zijn of haar laars moet lappen. Naar zijn mening is corona verzonnen en gebruikt de corrupte overheid het virus als excuus om mensen te ruïneren. Zijn waarheid werd actiegroep viruswaarheid. En zoals het elke complotdenker betaamt kreeg Engel al snel een hoop volgers.

Zo ook op social-media, waar hij zijn theorieën op zijn medemens afvuurt met de snelheid van een nies of hoest. Dat wordt hem door anderen niet in dank afgenomen. Er ontstond al snel een berg aangiftes, tegen Willem, waarvan de stapel inmiddels de omvang heeft van het dossier van die andere bekende Willem waar justitie een hekel aan heeft. Vandaag is deze social-media-sekteleider dus gearresteerd.

Willem schuwde geen enkel middel

Inmiddels is de leraar in Braziliaanse dans een tapdans met justitie begonnen. Engel schuwde geen enkel middel om zijn waarheid aan de man te brengen, hij vergeleek de coronamaatregelen met de vervolging van de Joden in de Tweede Wereldoorlog en riep mensen op om zorginstellingen helemaal ziek te bellen en mailen. Hij riep ook op om herkenbare beelden van politieagenten, die tijdens de anti-corona demonstraties demonstranten arresteerden, aan actiegroep Viruswaarheid door te geven.

Bekijk ook:
Mona Lisa kreeg een taart (maar er was geen feest)

Willem Engel heeft het er maar druk mee. Het is niet makkelijk om heel Nederland te overtuigen van zijn waarheid. Dat hij de overheid als een virus ziet is bijna net zo ironisch te noemen als dat zijn dreadlocks in een shampooreclame voor zouden komen. De reacties op social-media zijn weer niet van de geïnfecteerde lucht en dalen als zure regen op onze onbeschermde hoofden neer. Hieronder een paar hilarische reacties op de arrestatie van het gezicht van viruswaarheid.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

226
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.