carlo heuvelman opsporing verzocht
Saved Read later
Deel dit bericht

Politie deelt herkenbare beelden van getuige fatale mishandeling Carlo Heuvelman

De politie heeft via de uitzending van Opsporing Verzocht een oproep gedaan aan een cruciale getuige die de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman heeft gefilmd. De 27 jarige Carlo uit Waddinxveen werd in de nacht van 13 op 14 juli 2021 mishandeld, met dodelijke afloop.

Getuigen mishandeling Carlo Heuvelman

Carlo Heuvelman werd tijdens een vakantie in de badplaats El Arenal op het eiland Mallorca door een groepje Nederlanders in elkaar getrapt. Hij werd flink toegetakeld, zo werd er meerdere keren tegen zijn hoofd getrapt terwijl hij op de grond lag. Er waren veel getuigen die bewuste nacht.

Na de mishandeling vertrok de bewuste groep terug naar Nederland. Later werden er acht mensen door de Nederlandse politie gearresteerd, vijf van hen zitten nog vast. De politie is nu op zoek naar een specifieke getuige die het hele gebeuren gefilmd zou hebben.

Mishandeling in Opsporing Verzocht

De politie is dringend op zoek naar een getuige die de mishandeling stond te filmen en heeft daarom herkenbare beelden van deze getuige openbaar gemaakt, dat gebeurde in het programma Opsporing Verzocht. De politie roept deze op zich te melden omdat hij zeer belangrijke informatie kan hebben met betrekking tot het onderzoek.

Bekijk ook:
Adele woont in het oude optrekje van een wel heel bekende acteur

Er is een bedrag van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Ondanks het feit dat er verdachten vastzitten is er nog veel onduidelijkheid. De vader van Carlo heeft in september een emotionele oproep gedaan aan getuigen om zich te melden.

Trending.nl volgt de ontwikkelingen in deze zaak en brengen jullie hiervan meteen op de hoogte. Houd de website goed in de gaten. Hieronder de beelden van de cruciale getuige:

https://www.youtube.com/watch?v=_NFlybgttOg

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.