in

Man noemt zijn zoontje ‘Feyenoord’

Een wel héél erg fanatieke Feyenoordfan wilde zijn zoontje Brian Feyenoord noemen, maar kreeg te horen dat dit niet mogelijk is in Nederland. Daarom moest hij met zijn hoogzwangere vrouw vlak voor haar bevalling naar België reizen. Dit vertelt hij woensdagmiddag in de live-uitzending van Mattie & Marieke op Qmusic.

Zijn verklaring hiervoor is dat in die tijd dat zijn oudste zoon geboren werd Leonardo bij Feyenoord speelde. ,,En heel veel gasten die ik ken, gaven hun zoons de naam Leonardo. En wat gebeurt er nou? Die ‘knoepert’ gaat in no time spelen bij 020. Ja, dan heet je zoon Leonardo. Snap je? Ik denk: ‘Ja dat gaat mij niet gebeuren’.”

De broer van Brian kwam eerder ook al eens in het nieuws. De bekende foto van het jongetje met zijn middelvinger is zijn broer.

 

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Akon sticht eigen stad in Senegal

Illegaal fokken van mopshonden stopt niet