in ,

Kittens in een doos op straat gedumpt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdagochtend kreeg de dierenambulance een melding over een doos waarin kittens zouden zitten. De arme pasgeboren diertjes en hun moeder bleken in de Utrechtse Wijk Tuindorp op straat te zijn gedumpt. Dankzij de hulp van buurtbewoners kon de dierenambulance alle katten overbrengen naar het asiel. Volgens de dierenambulance maken de vier kittens en hun moeder het goed.

“Moeder en haar vier kleintjes zijn in dit koude weer op straat gezet”, laat de Dierenambulance Utrecht weten. “Gelukkig zijn ze gevonden. Toen we ter plaatse kwamen had moeder een van de kleintjes uit de doos gehaald en zat ze in een tuin verderop.”

Vanmorgen kregen wij melding dat er in Utrecht tuindorp een doos met kittens gevonden was. Moeder en haar vier kleintjes…

Geplaatst door Dierenambulance Utrecht op Woensdag 22 januari 2020

Geschreven door Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Met deze loterijwinnaars liep het slecht af

Jehova’s onder staatstoezicht vanwege misbruikrapport