hugo de jonge

Dit is het gezin van minister Hugo de Jonge

0 Shares

Minister Hugo de Jonge ligt op dit moment onder vuur vanwege de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Hij heeft inmiddels zijn excuses gemaakt en overleefde een motie van wantrouwen, waardoor hij mag aanblijven als CDA-minister. Maar de Jonge heeft ook een gezin, die ongetwijfeld meekrijgen wat er speelt in het professionele leven van hun vader en echtgenoot. Wie dat gezin is? Dat lees je hier.

Gezin van Hugo de Jonge

Hugo is al vele jaren samen met Mireille. Het is zijn eerste grote liefde, waar hij al sinds zijn middelbare schooltijd mee samen is. Hij vertelde destijds aan Story dat de twee sinds 1995 bij elkaar zijn, en dat ze na vier jaar zijn getrouwd. Hij probeert zijn professionele leven en zijn privéleven zoveel mogelijk gescheiden te houden. Dat lijkt ons logisch, want een minister kan nogal eens onder vuur liggen.

In het geval van Hugo de Jonge gebeurt dat nogal eens. Tijdens de coronapandemie werd hij regelmatig bedreigd en nu ligt hij onder vuur vanwege de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Hij wilt niet dat dit effect op zijn gezin heeft, dus wilt hij deze twee zaken strikt gescheiden houden, ook al deelt hij soms foto’s van uitjes met zijn gezin op zijn Instagram-account, zoals je hieronder ziet. Deze is genomen tijdens een vakantie in Spanje.

Bekijk ook:
Lexi Jones is de waanzinnig knappe dochter van David Bowie

Privéleven Hugo de Jonge

De enige informatie dat we hebben over het privéleven van de minister komt dus van de foto’s dat hij plaatst op social-media. Hij heeft een zoon en een dochter, Ismael (16) en Sarah (14). Hij neemt regelmatig de tijd om leuke dingen te ondernemen met zijn gezin. Zo krijgt de mens achter de politicus een gezicht. Dat van een liefhebbende vader en echtgenoot.

Helaas liet dochter Sarah vorig jaar november aan RTL Boulevard weten dat ze door de negatieve aandacht niet meer met haar vader naar de supermarkt wilt. Hij wordt er voortdurend door mensen aangesproken. In een ander interview onthulde de Jonge dat er momenten zijn dat hij liever een normale baan had gehad. Hij wordt echter wel door dik en dun gesteund door zijn vrouw Mireille. Hij ziet hen als een lichtbaken in de roerige zee van zijn professionele leven.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

632
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.