Top 10 PS4 games – juli 2021

0 Shares

In deze top 10 PS4 games bespreken we de populairste PlayStation 4 games van de maand juli! Welke game speel jij nu?

10. The Crew 2

Op de tiende plek in de top 10 PS4 games van de maand juli staat The Crew 2. Dit is een racespel van Ivory Tower. In tegenstelling tot de meeste racegames, kan je in The Crew 2 gebruik maken van meerdere voertuigen. Zo kan je niet alleen racen in een snelle auto, maar ook in vliegtuigen, motors en boten. Dat klinkt als een flinke uitdaging!

Bekijk hier de trailer van The Crew 2:

9. FIFA 21

Heel Europa is in de ban van het EK voetbal en die voetbalhysterie zie je ook een beetje terug in deze top 10. Op de negende plaats staat namelijk FIFA 21; hét voetbalsimulatiespel waarmee je met de beste voetballers en teams ter wereld potjes tegen de computer én elkaar kan spelen.

Bekijk hier de trailer van FIFA 21:

8. Uncharted Collection

Op de achtste plek in de top 10 PS4 games van juli staat de Uncharted Collection. Dit is een remaster van de eerste drie Uncharted games. In de games volg je de schattenjager Nathan Drake, die de hele wereld afreist om meerdere mysteries op te lossen.

Bekijk hier de trailer van Uncharted Collection:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juli 2021

7. Dark Souls Trilogy

In de Dark Souls Trilogy kan je de drie populaire Dark Souls-games spelen. Deze collectie staat momenteel op de zevende plek in de top 10. In het spel kom je terecht in een duistere fantasiewereld die geplaagd wordt door een vloek. Kan jij daar iets aan veranderen?

Bekijk hier de trailer van Dark Souls Trilogy:

6. Just Cause 4

Op de zesde plek in de top 10 PS4 games van deze maand staat Just Cause 4. Dit is een actie/avontuurspel van Avalanche Studios. In het spel volg je Rico Rodrigues die het opneemt tegen de dictator Espinosa en Gabriella Morales; de leider van de Black Hand organisatie. De game speelt zich af op het eiland Solís, waar de Black Hand gevestigd is. Kan jij het eiland bevrijden van deze slechterikken?

Bekijk hier de trailer van Just Cause 4:

5. Minecraft

Minecraft staat op de vijfde plek in deze top 10 trending PS4 Games. De game is al jaren oud, maar is nog steeds erg populair onder gamers. In het spel kan je lekker zelf aan de slag in een kubusachtige wereld, die je helemaal kan vormen naar eigen inzicht.

Bekijk hier de trailer van Minecraft:

4. LEGO City Undercover

Op de vierde plek in de top 10 staat LEGO City Undercover. In deze game speel je als de politieagent Chase McCain, die werkt in de LEGO stad. Chase maakt jacht op de crimineel Rex Fury en gaat daarvoor undercover. Hiervoor gebruik je verschillende kostuums en speciale vaardigheden die je hard nodig hebt om deze missie succesvol af te ronden.

Bekijk hier de trailer van Lego City Undercover

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

3. Just Dance 2021

Just Dance staat op de derde plek in de top 10 PS4 games van juli. In deze dansgame van Ubisoft kunnen gamers dansen op leuke liedjes van onder meer Harry Styles, Billie Eilish, The Weeknd, Lady Gaga en nog veel meer bekende artiesten.

Bekijk hier de trailer van Just Dance:

2. Star Wars Jedi: Fallen Order

Op de tweede plek in de top 10 staat Star Wars Jedi: Fallen Order. De game speelt zich af in het Star Wars universum, vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Hierin speel je als de Jedi Padawan Cal Kestis, die zijn Jedi training probeert af te ronden. Dat is geen makkelijke opgave, want ondertussen proberen de Inquisitors van het Keizerrijk hem te vermoorden. En dan moet je maar hopen dat je Darth Vader zelf niet tegenkomt…

Bekijk hier de trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order

1. Red Dead Redemption 2

Op de eerste plek in de top 10 PS4 games van deze maand staat Red Dead Redemption 2. Dit spel van Rockstar Studios is al een paar jaar uit en is nog steeds erg geliefd onder de gamers. Hierin kom je terecht in vijf fictieve Amerikaanse staten met een cowboy vibe. Sommige staten zijn helemaal nieuw, terwijl andere staten ook al voorkwamen in de vorige game. In Red Dead Redemption 2 speel je als Arthur Morgan, een luitenant van de Van der Linde-Bende.

Bekijk hier de trailer van Red Dead Redemption 2:

Deze top 10 is samengesteld op basis van de PS4 bestsellers van Amazon.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

333
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.