in

Gollum van Lord of the Rings krijgt een eigen game

Dat ziet er precious uit!

Gamers en The Lord of the Rings fans opgelet, want er zijn nieuwe beelden verschenen van The Lord of the Rings: Gollum. In de teaser is te zien wat je ongeveer van de gameplay van het spel kan verwachten. Ga jij het straks spelen?

Het komt misschien niet als een verrassing, maar in The Lord of the Rings: Gollum speel je als het Gollum. In de game is Gollum gevangen genomen door de kwaadaardige Sauron en zit hij vast in de gevangenis Barad Dur. Kijkers van de films weten dat Gollum uiteindelijk weet te ontsnappen, en in de game kunnen we ervaren hoe hij dat doet.

Het doel van de game is dus ontsnappen uit Barad Dur en Mordor. Een soort prison break in de wereld van The Lord of the Rings. Dat is niet zo makkelijk, want de duistere wereld zit vol met enge wezens zoals reuzespinnen en “filthy, stinking orces”.

Het is de bedoeling dat je door de gevangenis sluipt en kruipt, zonder dat je gezien wordt. Hiervoor komt het goed van pas dat Gollum kan klimmen, dus verwacht dat je veel tijd doorbrengt op de muren.

Bekijk ook:
Ranking: The Lord of the Rings films

Echt vechten kan Gollum niet, dus verwacht geen uitgebreide battles in de game. Wel kan Gollum vijanden van achteren besluipen en dan aanvallen. Dus helemaal weerloos is hij niet. Het is echter de vraag of dat een goed idee is, want bij zo’n aanval maakt hij veel geluid. En daar komen weer andere vijanden op af.

In de game is er ook ruimte voor Smeagol. Zo zijn er instanties waarin je een keuze moet maken tussen een actie die of Gollum of Smeagol moet doen.

 

Het duurt overigens nog wel even voordat je The Lord of the Rings: Gollum kan spelen. De game zou namelijk oorspronkelijk dit jaar uitkomen, maar de releasedatum is nu verzet naar 2022. Het spel is dan te spelen op de PC, PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox One en Sbox Series X/S.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Top 10 trending films en series – Week 12

      Je eigen mascotte laten maken? Dat kan gewoon!