in

Hardlopen, fitness en buitensport? Pak je gadget erbij!

Hardlopen is leuk, voor het hele gezin of met een groep vrienden maar het kan natuurlijk ook prima in je eentje. Wat neem je naast je sportschoenen mee? Een gadget natuurlijk! Hardlopen zonder gadgets is als zwemmen zonder water we zitten immers al weer bijna in 2020!

SmartWatch

http://androidauthority.com

Ga je hardlopen in de natuur? Neem dan een GPS horloge mee. De Garmin Fenix 6 bijvoorbeeld. Dit horloge houd je hartritme bij, heeft TopoActive kaarten en volgt je beweging. Geen last van een uit je zak vallende mobiel of geld, je kunt er muziek op luisteren en ook nog mee betalen, super handig als je even trek hebt in een sportdrankje voor extra energie.

http://amazon.com

Ook super handig tijdens je tocht, de Suunto 5. Step-, kalorie-, stress- en slaap tracker in een. Natuurlijk ook voorzien van GPS, verdwalen dat wil je natuurlijk niet en dat is dan ook niet meer aan de orde. De Suunto 5 geeft trainingtips, analyses van je activiteiten en je kunt er zelfs 3D video’s mee maken van je hardloop rondje in de vrije natuur.

Bekijk ook:
Dit zijn de leukste telefoonhoesjes voor de lente

Altijd zichtbaar en goed zicht

http://rei.com

Een hoofdlamp is handig als je in de avond op pad gaat. Je bent extra goed zichtbaar en zelf zie je ook een stuk meer in het donker. De waterdichter hoofdlamp ‘Storm’ helpt je met het vinden van de weg in het donker ook als het even niet zulk zomers weer is. 350 lumens zorgen voor prima zicht en de driekleur RGB nacht visie optie laat je sporten in complete duisternis.

http://ultralightoutdoorgear.co.uk

Ook een optie is de Actik Core van Petzl, een stukje duurder dan de Storm maar wel met enkele voordelen. 450 lumens licht bijvoorbeeld. De lamp kan ook gebruikt worden op helmen voor het geval dat je de fiets pakt. Mountaineering here we come!

Film je avontuur

http://harveynorman.com.my

GoPro, de koning van de draagbare camera’s, ook bijzonder leuk bij al je buitensport. Of je nu hardloopt, fietst, berg klimt of in een kano stapt. Een GoPro geeft je de mogelijkheid alles om je heen haarscherp in beeld te brengen. De Hypersmooth functie van de GoPro Hero 7 filtert zelfs de beweging van de camera door je voetstappen uit de opname. Zo heb je zelfs tijdens het rennen optimaal beeld. Fietsen over heuvels, niets geen geschok, gewoon strak beeld precies zoals het zou moeten zijn.

Bekijk ook:
8 Vragen en antwoorden over de elektrische fiets

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Oranje op de valreep toch langs Noord-Ierland

Oorlog India Pakistan kan 125.000.000 levens kosten