in

Wie presenteert het Songfestival?

Dit zijn de presentatoren voor het Eurovisie Songfestival!

Een tijdje geleden vroegen we jullie in een poll al wie jullie als goede presentatoren voor het Eurovisie Songfestival zagen. Inmiddels is ook de uitspraak van de organisatie daar.

Wil je naar het songfestival? De kaartverkoop start op 12 december!

Drie presentatoren

In de poll op onze website kwamen een aantal kanshebbers uit de bus. Zo kregen Chantal Janzen en Jan Smit de meeste stemmen. Als runner-up waren er in onze eigen poll een aantal personen. Zoals altijd kiest men bij het songfestival voor een drietal. Dit omdat het een grote uitzending is, waarbij iedereen elkaar gemakkelijk moet kunnen overnemen.

Topkeuze? Of toch niet?

De organisatie maakte bekend dat er een drietal presentatoren het ESF zullen presenteren. Daarnaast heeft de organisatie ook de namen bekend gemaakt. De presentatoren zijn: Edsilia Rombley, Chantal Janzen & Jan Smit. Volgens de organisatie een sterk trio. Al hoewel er genoeg mensen zijn die daar heel anders over denken.

Kritiek uit verschillende hoeken

De organisatie krijgt na de bekendmaking van het trio enorm veel kritiek over zich heen. En die kritiek loopt soms best wel hoog op. In ieder geval zijn er een aantal mensen die het er niet mee eens zijn. Waaronder Jeroen:

En ook Emus is inmiddels niet meer van plan om het Songfestival nog te gaan kijken:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nooit meer staan in de trein?

Vechtclub met dementen in verzorgingstehuis