Trailer: Sex Education seizoen 3

0 Shares

Fans van de serie Sex Education opgelet! De trailer van het derde seizoen is verschenen en die kan je in de onderstaande video zien. Kan jij ook al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen?

In de serie Sex Education volgen we het leven van een aantal tieners op een middelbare school in Engeland. Hierin zien we hoe de verlegen Otis en de rebelse Maeve samen besluiten om een soort sexkliniek op school te runnen, waarbij Otis advies geeft over sex aan andere leerlingen. Zelf heeft hij nog geen ervaring op dat gebied, maar met een moeder die werkt als sekstherapeut heeft hij toch nog behoorlijk wat kennis van het onderwerp. Terwijl Otis advies geeft, regelt Maeve de nieuwe klanten. Dat gaat allemaal goed, maar dan begint Otis ook gevoelens voor Maeve te krijgen.

Bekijk hieronder de trailer van Sex Education seizoen 3:

Sex Education

Sex Education is een Britse serie die sinds 2019 op Netflix staat. De serie telt inmiddels twee seizoenen en het derde seizoen komt binnenkort online. Samen met het derde seizoen telt de serie in totaal 24 afleveringen.

De hoofdrollen in Sex Education worden gespeeld door Asa Butterfield en Emma Mackey. Zij zijn te zien als Otis Milburn en Maeve Wiley. Daarnaast zijn ook onder meer Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lu Wood en Connor Swindells in de serie te zien.

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - september 2021

Wanneer verschijnt Sex Education seizoen 3 op Netflix?

Goed nieuws voor fans van de serie, want Sex Education verschijnt deze maand nog op Netflix. De wereldwijde releasedatum staat namelijk gepland op 17 september en dan kan je het derde seizoen in één ruk afkijken.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

43
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.