Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 50 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 50

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 50 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland.

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Paw Patrol

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series van week 50 staat Paw Patrol. In deze schattige animatieserie voor kinderen zien we hoe dappere puppy's samen met hun jonge baasje op pad gaan om gewaagde reddingsacties uit te voeren.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol:

9. Lost in Space

Lost in Space staat op de negende plaats in de top 10 Netflix films en series van deze week. In deze scifi serie zien we hoe de familie Robinson emigreert naar een nieuwe planeet. Daarvoor moeten ze een flinke ruimtereis afleggen. Die reis gaat helaas niet helemaal volgens plan, want halverwege worden ze aangevallen door bloeddorstige robots.

Bekijk hieronder de trailer van Lost in Space:

8. Robin Hood

Robin Hood heeft de achtste plek te pakken in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze spannende film speelt Taron Egerton de hoofdrol van Robin Hood, die in het geheim een opstand leidt tegen de sheriff van Nottingham. Het verhaal is niet bepaald nieuw, maar deze verfilming geeft er wel een eigen draai aan.

Bekijk hieronder de trailer van Robin Hood:

Bekijk ook:
Top 10 leuke kerstfilms

7. De Familie Claus 2

Op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van week 50 staat De Familie Claus 2. In deze film zien we hoe Jules samen met zijn opa tijdens kerst op pad gaat om cadeautjes te bezorgen. Dat gaat allemaal goed, totdat hij een brief krijgt van een meisje die een bijzondere wens heeft.

Bekijk hieronder de trailer van De Familie Claus 2:

6. Terug naar de Outback

Terug naar de Outback staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In deze animatiefilm draait om het leven van een aantal gevaarlijk uitziende diertjes. Ondanks hun enge uiterlijk hebben ze een hart van goud en willen ze maar een ding; ontsnappen uit hun kooien en terugkeren naar huis.

Bekijk hieronder de trailer van Terug naar de Outback:

5. Titans

Titans staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze serie volgen we Batmans ex-partner Dick Grayson. Grayson is zijn eigen superheldenpad ingeslagen en wordt een mentor van een paar jonge helden.

Bekijk hieronder de trailer van Titans:

4. Gemini Man

Op de vierde plek in de Netflix top 10 van dit moment staat Gemini Man. In de film is Will Smith te zien als een ervaren sluipschutter die het op moet nemen tegen een jongere kloon van zichzelf. Ze weten van elkaar precies hoe ze denken, en dat kan zowel een voordeel als nadeel voor beide mannen vormen.

Bekijk hieronder de trailer van Gemini Man:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van La Casa de Papel?

3. La Casa de Papel

La Casa de Papel staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 50. Begin december is het laatste deel van het vijfde en tevens laatste seizoen online gezet en daar kijken nu ontzettend veel mensen naar. In het laatste seizoen is de overval op de Spaanse bank nog in volle gang, maar dreigt deze helemaal te mislukken. De Professor moet samen met zijn team en een onverwachte en onbetrouwbare bondgenoot alles op alles zetten om hun plan te laten slagen, maar dan nog lijkt het een moeilijk verhaal te worden…

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel:

2. Undercover

Op de tweede plaats in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Undercover. Het derde seizoen is sinds kort begonnen en elk weekend plaatst Netflix een nieuwe aflevering online. In het nieuwe seizoen gaat Bob weer undercover, maar daar moet hij al gauw samen gaan werken met iemand die hij liever nooit meer was tegengekomen. Niemand minder dan Ferry wordt zijn nieuwe partner, maar of dat goed kan aflopen?

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

1. The Unforgivable

Op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat The Unforgivable. In de film speelt Oscarwinnares Sandra Bullock een vrouw die net uit de gevangenis vrijkomt. Eenmaal terug in de samenleving staat haar niet bepaald een warm welkom te wachten, want de meeste mensen hadden liever gezien dat ze voor altijd was opgesloten. Ze gaat echter niet bij de pakken neerzitten en besluit op zoek te gaan naar haar zusje die ze jaren terug heeft moeten achterlaten.

Bekijk hieronder de trailer van The Unforgivable:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.