Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 49 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 49

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 49 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland.

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Jurassic World – Kamp Krijstastisch

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 49 staat Jurassic World – Kamp Krijstastisch. In deze animatieserie voor kinderen volgen we zes tieners die zijn uitgenodigd voor een kamp op Isla Nubar. Op hetzelfde eiland wonen ook dinosauriërs, en als die uitbreken moeten de kampeerders samenwerken om het avontuur te overleven.

Bekijk hieronder de trailer van Jurassic World – Kamp Krijstatisch:

9. Maid

Maid staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. De serie is al maanden populair in Nederland en wordt nog steeds goed bekeken. In Maid speelt Margaret Qualley een jonge moeder die is gevlucht uit een gewelddadige relatie. Ze begint een nieuw leven en gaat aan de slag als schoonmaakster om rond te komen.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

8. 13 Hours

De achtste plek van de top 10 Netflix films en series van dit moment wordt in beslag genomen door 13 hours. In deze film zien we hoe een elite team het personeel van het Amerikaanse consulaat in Benghazi probeert te bevrijden, nadat dit wordt aangevallen door terroristen.

Bekijk hieronder de trailer van 13 Hours:

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

7. A Castle for Christmas

Het is december en daarmee staat kerst ook weer bijna voor de deur. De kerstfilms doen het daarom nu ook goed op Netflix en daarom is het geen verrassing dat A Castle for Christmas op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van week 49 staat. In de film speelt Brooke Shields een bestsellerauteur die naar Schotland vlucht, nadat haar laatste boek voor een flink schandaal zorgde.

Bekijk hieronder de trailer van A Castle for Christmas:

6. A Boy Called Christmas

Op de zesde plek in de Netflix top 10 staat nog een kerstfilm, namelijk A Boy Called Christmas. In deze film gaat de jonge Nicolas in een magisch land vol elven op zoek naar zijn vader.

Bekijk hieronder de trailer van A Boy Called Christmas:

5. The Power of the Dog

The Power of the Dog staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series. In deze film speelt Benedict Cumberbatch de rol van een briljante maar wrede rancheigenaar. Zijn broertje trouwt in het geheim met een lokale weduwe en daar heeft Phil behoorlijk wat problemen mee. Het leidt tot heel wat nieuw conflict tussen de nieuwe familieleden, maar daardoor komen er ook oude familiegeheimen naar boven.

Bekijk hieronder de trailer van The Power of the Dog:

4. Single All The Way

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series staat de romantische kerstfilm Single All The Way. In de film gaat Peter met zijn beste vriend terug naar zijn ouders om kerst te vieren. Ze doen net alsof ze een stel zijn, om vervelende vragen over het single zijn te voorkomen. Dat lijkt een goed plan, maar is het allemaal nep of spelen er ook echte gevoelens?

Bekijk hieronder de trailer van Single All The Way:

Bekijk ook:
Top 10 nieuwe bioscoopfilms – december 2021

3. Lost In Space

Lost In Space staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. De scifi serie is weer helemaal populair sinds het derde en tevens laatste seizoen op Netflix staat. In de serie volgen we de Robinson familie die onderweg zijn naar een ruimtekolonie. Die reis gaat echter niet al te soepel, want onderweg komen ze heel wat obstakels tegen. Kunnen ze in het laatste seizoen de kolonie eindelijk bereiken? Of is de familie voor altijd echt “Lost in Space”?

Bekijk hieronder de trailer van Lost in Space:

2. Undercover

Undercover heeft de tweede plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. De serie plaatst nu elk weekend een aflevering online van het derde seizoen, en daar kijken heel wat Nederlanders naar. In het derde seizoen gaat Bob weer undercover, maar zijn dekmantel wordt al gauw doorzien door een oude bekende. Toch hoeft dit niet het einde te zijn van zijn undercover avontuur, maar dan moet Bob wel dealen met een lastige nieuwe partner.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

1. La Casa de Papel

Op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series van week 49 staat La Casa de Papel. Netflix heeft begin december eindelijk het laatste deel van het vijfde en tevens laatste seizoen online gezet. En het lijkt erop dat veel Nederlanders echt willen weten hoe het afloopt met hun favoriete Spaanse bankovervallers. In het laatste seizoen is de overval nog steeds in volle gang, maar moet de bende omgaan met een groot verlies. Alleen als ze alles op alles zetten, kunnen ze de overval succesvol afronden. En dan nog is het nog steeds maar de vraag of de overval niet nog meer slachtoffers gaat eisen… Een ding is zeker; het einde van de serie is super spannend!

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van La Casa de Papel?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.