in ,

De 5 leukste kerstfilms op Netflix!

Het is weer december. De Sint is weer in het land en Diewertje Blok is niet van het scherm te slaan. Nu vinden de meeste mensen het Sinterklaasfeest erg leuk, maar er zijn ook mensen die deze feestelijkheden het liefst overslaan. Sinterklaas skippen om direct naar kerst te gaan is kalender technisch gezien misschien lastig, maar niet als je Netflix hebt.

Ieder jaar heeft Netflix weer talloze kerstfilms online staan, maar welke zijn nou echte aanraders? Om die vraag te beantwoorden heeft Trending.nl al vast wat voorwerk gedaan. Met als eindresultaat de 5 leukste kerstfilms op Netflix!

Holiday in the wild

Het verhaal gaat over Kate Conrad (Kristin Davis) die haar tweede huwelijksreis met haar man in rook op ziet gaan. Ze had de reis geregeld nadat haar zoon is gaan studeren, om niet in een sleur te raken. Helaas liep het allemaal anders. Haar man verbrak plotseling de relatie. Omdat Kate niet iemand is die thuis gaat zitten treuren, besluit ze alleen op Safari naar Afrika te gaan. Zal Afrika en haar mooie natuur en dieren er voor gaan zorgen dat haar liefdesleven weer opbloeit?

Holiday in the wild is vanaf 8 november te bekijken op Netflix

Let it snow

De lezers onder ons herkennen het verhaal waarschijnlijk een beetje. De film is namelijk geïnspireerd op het boek Let it snow: Three Holliday Romances. De boekenreeks is in de film door elkaar gehusseld tot één verhaal. In de film worden de bewoners van het plaatsje Gracetown bedolven onder meters sneeuw tijdens een sneeuwstorm. Doordat de sneeuw de dagelijkse gang van zaken verstoort, worden vriendschappen, relaties en de toekomst van een groep schoolgaande kinderen op de proef gesteld.

Lees ook:
Alle geheimen van Jeffrey Epstein ontrafeld in shockende docuserie
Let it snow is vanaf 8 november te bekijken op Netflix

Klaus

Op de postbode academie zijn ontzettend veel goede studenten. Maar er is er eentje die echt heel slecht is in studeren: Jesper. Omdat hij de slechtste student van de postbode academie is, wordt hij geplaatst op een eiland bij de noordpoolcirkel. Hij komt op een plek terecht waar de inwoners amper met elkaar praten. Ook sturen ze eigenlijk nooit post naar elkaar. Een zeer slechte plek voor een postbode in opleiding dus. Precies op het moment dat Jesper er eigenlijk de brui aan wil geven ontmoet hij Klaus. Klaus is een eenzame timmerman die woont in een huis vol met speelgoed. Deze ontmoeting verandert alles.

Klaus is vanaf 15 november te bekijken op Netflix

The knight before Christmas

Laten we beginnen met de titel, wat een leuke woordgrap is op ‘the night before christmas’. Maar dat is, zoals we allemaal weten, een heel andere film. The knight before christmas gaat over een tovenares een ridder genaamd Sir Cole naar het heden brengt. Hij komt terecht in de Amerikaanse staat Ohio. Daar wordt hij vrienden met Brooke die scheikundelerares is. Brook gelooft al jaren niet meer in de liefde. Sir Cole wordt door Brooke meegenomen in het moderne leven en helpt hem met het zoeken naar de enige mogelijkheid hem terug naar huis te brengen. Maar je raadt het al! Door de innige samenwerking tussen Sir Cole en Brooke, begint hij te twijfelen of hij niet liever blijft.

Lees ook:
Deze enge films moet je gezien hebben
The knight before christmas is vanaf 21 november te bekijken op Netflix

Holliday Rush

En dan nu de nummer één. Al is dit niet echt spannend meer want je hebt het hier boven al kunnen lezen: Holliday Rush. Deze film gaat over de New Yorkse radio DJ Rush Williams. Sinds hij weduwnaar is en zijn kinderen hun moeder zijn verloren, is hij alleen maar bezig hen te verwennen. Omdat zijn kinderen nogal luxe cadeautjes willen hebben op het moment dat hij zijn baan verliest, komt hij in de problemen. Zijn vriend en producer Roxy Richardson én zijn tante Jo besluiten hem te helpen. Dit doen ze door een ander radio station te kopen, met als voorwaarden dat Rush en zijn familie minder geld uit gaan geven en eenvoudiger gaan leven.

Holliday rush is vanaf 28 november te bekijken op Netflix

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 protesten tegen tradities

Bestaan deze beroepen echt?