in , ,

Dameskapsels 2021: de populairste kapsels voor vrouwen

Dit zijn de haartrends voor vrouwen in 2021

Dit zijn de haartrends voor vrouwen in 2021. Welk kapsel vind jij het leukste?

Jaa! We mogen eindelijk weer naar de kapper! En dat is goed nieuws, want de meeste van ons kunnen wel een knipbeurtje gebruiken.

Vanaf 2 maart gaan de kapperszaken dus weer open, maar weet jij al wat je met je coronacoupe laat doen? Heb je nog geen idee, dan kan je inspiratie op doen in dit artikel. Hieronder laten we namelijk de populairste dameskapsels van 2021 zien. Wie weet ziet jouw haar er binnenkort ook zo uit!

Pony

In 2021 gaan we de pony bij zowel mannen als vrouwen vaker terugzien, want dit kapsel is weer helemaal trending. Het staat ook nog eens erg leuk, zoals Oscarwinnares Emma Stone op de onderstaande foto maar eens bewijst.

En ook zangeres Maan is fan van een ouderwetse pony:

Pixie cut

Heb je minder zin om veel tijd te besteden aan je haar? Dan is een pixie cutie wellicht iets voor jou. Bij deze haarstijl wordt je haar flink geknipt, dus het is een keuze waar je goed over na moet denken. Het kan er wel fantastisch uit zien, net zoals bij actrice Zoë Kravitz op de foto hieronder.

Bob

De bob zag je in 2020 al bij veel vrouwen langskomen, maar ook in 2021 is dit kapsel nog helemaal trending. De bob is tevens een goed alternatief voor de pixie cut, als je deze net wat te kort en extreem vindt. Op de onderstaande foto is supermodel Kaia Gerber met een bob kapsel te zien.

Buzz cut

Vind je een pixie cut wel leuk, maar is het toch net niet extreem genoeg voor je? Dan kan je voor een buzz cut gaan. Dat is pas echt een statement, maar de look staat bij sommige echt stoer, zonder het vrouwelijke te verliezen. Op de onderstaande foto is actrice Ruby Rose met een buzz cut te zien.

Een zijscheiding

Vorig jaar was de scheiding in het midden nog populair, maar dit jaar is de zijscheiding de haartrend van het moment. Actrice Zendaya laat zien hoe het moet op de foto hieronder.

Grijs mag in 2021 gewoon

In 2021 omarmen ook steeds meer vrouwen hun grijze haren. Grijs mag gewoon, en dat kan er prachtig uit zien. Op de onderstaande foto is zangeres Michelle Visage te zien met haar grijze lokken.

Haar met bijzondere kleuren

Een trend die je in 2021 ook veel gaat zien is waarbij het haar in een bijzondere kleur wordt geverfd. Dan hebben we het dus niet over blonderen of een pittig rood kleurtje, maar meer over felle kleuren zoals roze of blauw. Dat kan erg mooi uitpakken, zoals actrice Lana Condor op de onderstaande foto zonder twijfel bewijst.

Welk kapsel ga jij nemen? Of staat jouw favoriete haartrend voor vrouwen in 2021 er niet tussen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Welke landen hebben kernwapens?

      Hoe bouw je een schutting?