the voice tim hofman
Saved Read later
Deel dit bericht

The Voice of Holland rel: uitzending BOOS donderdag te zien

Het programma is nog niet eens uitgezonden, maar heel Nederland heeft het er al over; BOOS, het BNNVara programma van Tim Hofman. In de uitzending van donderdag komen de misstanden en het seksueel wangedrag op de set van The Voice of Holland aan bod. Waar de aflevering te zien is lees je hier!

Seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland

De redactie van BOOS stuurde eerder deze week een e-mail naar RTL waarin aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag op de set van The Voice of Holland zal worden behandeld. De beschuldigingen zijn van dusdanig ernstige aard dat het programma per direct werd opgeschort.

Naar aanleiding van deze mail erkende Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-partner van Linda de Mol dat hij contact van seksuele aard met meerdere vrouwen heeft gehad en per direct zijn werkzaamheden neer zal leggen. Ook jurylid Ali-B werd genoemd, maar die ontkent tot nu toe alle aantijgingen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

BOOS aflevering rondom The Voice donderdag te zien

Tim Hofman heeft besloten om de uitzending niet op televisie uit te zenden. Hij stelt dat de redactie een afweging maakt omtrent de ernst van de zaak en de impact op alle betrokkenen. Om deze reden heeft BOOS besloten om de aflevering niet uit te zenden op de televisiezender BNNVara.

De aflevering is wel op het Youtube-kanaal van BOOS te zien. Op donderdag 20 januari om 16:00 zal de, nu al inmiddels veelbesproken aflevering, te zien zijn.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.