lil kleine
Saved Read later
Deel dit bericht

Beelden: Lil Kleine komt aan bij rechtbank (en zit weer vast)

Na een welverdiende vakantie is Lil Kleine gisteren teruggekomen in Nederland. Het land waar hij op dit moment wordt uitgekotst. De officier van justitie is in hoger beroep gegaan tegen zijn vrijlating, maar dat kon L*l Kleine niet boeien. Hij ging vrolijk vakantie vieren op Ibiza. Aan die vakantie kwam afgelopen zondag een einde, de rapper landde toen op Schiphol. Er zijn in Madurodam geen ernstige incidenten gemeld bij het uitchecken.

Lil Kleine wordt verdacht van mishandelen vriendin

En dat is niet de eerste keer. Op Ibiza presteerde de arrogante pauperkabouter het ook al om de moeder van zijn kind het licht uit de ogen te slaan. Dat zijn de gevallen die bekend zijn, wat er zich verder achter de gesloten deuren hebben afgespeeld weten alleen de rapper en zijn vriendin. De afgelopen keer vond Kleine het nodig om zijn vriendin met haar hoofd tussen zijn autodeur te klemmen. Dit werd vastgelegd door de bewakingscamera's van zijn eigen woning.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Hij werd opgepakt en in een politiecel geflikkerd, waar hij volgens bronnen niet wilde eten en continue zat te huilen. Kleine jongen. Na zijn voorlopige vrijlating durfde de rapper zich niet meer in het openbaar te vertonen. Hij nam zijn toevlucht tot Ibiza, waar hij ijsberend werd gefotografeerd. En terecht, want karma wist de weg naar zijn portemonnee te vinden. Verschillende partijen, waaronder Sony hebben de handen van hem afgetrokken.

Lil Kleine in de rechtbank

Dat de ondermaatse rapper wel vaker last heeft van losse knuistjes weten we door de aangiftes die tegen hem zijn gedaan. Jorik Scholten (de naam op zijn reclasseringsrapport) heeft onlangs een taakstraf van 120 uur gekregen voor het mishandelen van een bezoeker van Amsterdamse club in 2019. Hij heeft nog geen enkel uur van deze straf voldaan en de kleine jongen mag zich alweer verantwoorden voor het gerechtshof.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Vandaag was het wederom zover. De gevallen rapper moest zich in het openbaar vertonen op zijn weg naar het gerechtshof. Kleine, die zijn geld door publiciteit verdiende, was vanmorgen iets minder blij met de aandacht naar zijn persoon. Een verstandige rechter heeft hem voor 14 dagen opgesloten. Hij mag zijn celletje opnieuw van dichtbij gaan bekijken. Voor zijn vriendin is het positief nieuws, nu is de jongen eindelijk van de straat.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.