Tientallen vogels in gevaar door frituurvet 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Tientallen vogels in gevaar door frituurvet

In Aalsmeer zijn tientallen ganzen besmeurd met frituurvet. Dierenambulance de Ronde Venen laat aan Hart van Nederland weten dat het vet dodelijk is. Het hele verendek is beschadigd. De ganzen zaten langs de N201 bij de Thailandlaan, wat het lastig maakte ze te vangen.

N201 afgesloten

Er zaten zo'n 30 vogels langs de N201 bij de Thailandlaan. Het vangen van de ganzen langs de weg was een lastige klus. Daarom hebben weginspecteurs besloten na 17:00 een reddingsactie te starten en de N201 tijdelijk af te sluiten. Gelukkig zijn de vogels allemaal gevangen. “Ze zijn nu allemaal bij de vogel opvang De Toevlucht in Amsterdam en morgenochtend gaan ze allemaal naar de opvang in Den Haag,” laat de dierenabulance weten.

Deel dit bericht
Read later
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.